Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van két gyermekünk nagyon...

Van két gyermekünk nagyon csodálatossak és öröm őket látni mindent amit csinálnak, a rosszaságot is bele értve?

Figyelt kérdés
De van egy másik probléma, csak két gyereket terveztünk, védekeztünk is elenne gyógyszerel, de meg történt hogy késett a vérzés és vettünk egy tesztet és pozitív lett. Na itt meg állt bennünk az ütő. Most mit is tegyünk. Ki hogy döntene?
2011. ápr. 3. 15:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
+ gyerektől számít valaki nagy családosnak, szóval 3mal úgy gondolom anyagilag jobban ki lehet jönni, mint 2 vel! Ingyen tankönyv, ingyen kaja a suliban, oviban, nagycsaládos segély, sok-sok kedvezmény, nem is beszélve arról, hogy 3 gyerek után kb. már adózni sem kell a jövedelemből. DE ez csak az anyagi része. Nekem ha lenne már 2 és becsúszna a 3. akkor biztosan megtartanám, és nem csak az anyagiak miatt! Nem tudom van- e más okotok elvetetni azon kívűl, hogy nem terveztétek, de szerintem butaság lenne aboruszra menni. Lehet, hogy életed legrosszabb döntése lenne, és míg élsz bánnád. Mi anyagi megfontolásból csak 1 babát vállalunk, de ha becsúszna még egy, biztosan megtartanám! Mindig van aki segítsen, csak nyitott szemmel kell járni a világban! Kívánom, hogy helyes döntést hozz!
2011. ápr. 4. 08:20
 22/25 anonim ***** válasza:
3 gyerektől
2011. ápr. 4. 08:21
 23/25 anonim ***** válasza:

Beteg ez a világ, és igen, a düh és elkeseredettség beszél belőlem:

Már duna tévében is politically corect duma, hogy ha nincs PÉNZ!!! gyereket szülni, akkor pl. örökbe lehet adni, hogy NE FOGYJON A MAGYAR.

Eldobom az agyam.

1. nem azért szültem-szülök gyereket, hogy a magyar ne fogyjon.

2. nem gazdagabbak az egy gyerekes, vagy geyrek nélküli családok!

3. egy gyereknek nem lesz "jobb" ha nem eszi el előle valaki a kaját, hanem lelkileg sérülékenyebb---- ésatöbbi. Tessen Czeizel Endrét hallgatni/olvasni pl.

"Anyagilag" mindenki jobban él, mint 100 évvel ezelőtt, vagy mint a cigányok, vagy mint az afrikai országok sokgyerekes családai.

De a kérdést feltevők sokkal jobban FÉLNEK.. a holnaptól. Mi a jó ég miatt??

Ha valaki nem akar gyereket, rendben. De hogy anyagi okok miatt ne akarjon, az számomra tömény, kegyetlen társadalmi agymosás következtében lehet csak.

2011. ápr. 4. 09:03
 24/25 anonim ***** válasza:

Nálunk az 5. baba csúszott be (óvszeres védekezés, szoptatás, hormonprobléma és méhnyakgyulladás mellett). Nem volt kérdés, hogy megtartjuk-e.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Ezt a kérdést én írtam ki, itt elolvashatod a levelezésemet egy anyukával, aki dilemmázott, bevállaljanak-e harmadikat. Ha nálatok ez anyagi kérdés, akkor olvasd el!

2011. ápr. 4. 09:37
 25/25 anonim ***** válasza:

2 csodálatos gyerek után nem tudnám elvetetni, hisz már tudod hogy a gyerek maga a csoda és látod hogy milyen fantasztikusak is ők. HA első lenne nem tudnád milyen kihordani, várni, megszülni, nevelni, "könnyebb" lenne, szerintem...

ha megtartod, sezrintem gondlkodj el a egy végleges (nem tudom hogy hívják) elkötésen, hogy több baleset ne lehessen

2011. ápr. 4. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!