Van két gyermekünk nagyon csodálatossak és öröm őket látni mindent amit csinálnak, a rosszaságot is bele értve?
Gondold végig az alábbiakat
1: Meg tudjátok engedni a gyereket? Ne úgy értsd, hogy _most_ van e rá pénzetek, hanem hogy ha beüt valami nagy baj, akkor van annyi tartalékotok, hogy el tudjátok tartani a plusz éhes szájat?
2: Most ez lehet borzasztóan hangzik, de az abortusz mellett van más megoldás is, ha nem kell a gyerek, a nyakamat rá, hogy találnátok olyan családot, amelyik örökbe fogadná. Ezen gondolkoztatok?
3: A legfontosabb: egyeztessetek, alakuljon ki egyetértés, nehogy a későbbiekben amiatt romoljon meg a házasságotok, hogy mást akartatok.
erhnn
Azért béplusz, itt is cigányozni, szép teljesítmény....
erhnn
Én személy szerint fontosabbnak tartom a megszületettek, mint a meg nem születettek jogait. Plusz, nem tudom, hogy megy az olvasás, de felvetettem az örökbeadás lehetőségét is.
dubiis libertas: a tények azok tények, a cigányok felelőtlenül vállalnak sok gyereket, mond, hogy nem!
De arra biztatni valakit, hogy ilyen esetben elvetesse a gyereket, ehhez kell már életérzés nélküli liberalizmus... Na igen, a másik ez az örökbefogadásos életidegen cucc, de ez még mindig emberibb, mint az abortuszos marhaságod.
"erhhn: Így is túlnépesedés van, nem hogy örülnél neki hogy fogyunk... A nem túl fényes jövőben(már ha a hozzáállásunkon nem változtatunk) úgy sem lesz étel-ital ennyi embert eltartani. (Ez bizony nem a pénzen múlik, hiába is akarod azt kikerekíteni belőle. A gazdagok, akiknek sok pénzük van sem esznek 10-szer, 20-szor annyit mint a középosztály.)"
Igen, a négerek, és a cigányok, indiaik csak úgy felelőtlenül szaporodnak a putrijukba, de Európában fogy a népesség, és öregszünk, tudod nyugdíjaskérdés, ha már tényleg a pénzügyekkel foglalkozunk.
" Meg tudjátok engedni a gyereket? Ne úgy értsd, hogy _most_ van e rá pénzetek, hanem hogy ha beüt valami nagy baj, akkor van annyi tartalékotok, hogy el tudjátok tartani a plusz éhes szájat?"
Ez burkoltan is abortuszos duma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!