1 éves babátok ha már egyedül járkálgat, mentek utána mindenhová? Én egész nap csak utána futkosok, mert sokszor még elesik, beüti a fejét, vagz valami rosszaságot kiművel. Meddig lesz ez még igy, hogy mást se csinálok csak a nyomában vagyok?
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 20:29
1/2 anonim válasza:
Nem, majd elmúlik, ha már biztosabban megy.)
Én elbarikádoztam a lakás azon részét, ahol voltunk, és ott láttam mindid, nem szaladgáltam utána. Csukd be az ajtót, vagy tedd oda a komódot, én gy oldottam meg, de az egész lakást soha ne járhatta be...amúgy igen, ilyenkor az ember azt hiszi, ennek soha nem lesz vége, de igen) nemrég estünk át rajta mi is.
2/2 anonim válasza:
Igen ez igy megy az eleen:) majd par het es biztosabban fog menni,akkor mar nemkell a nyomaban lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!