Tényleg el lehet vetélni a sok idegeskedéstöl?
Első és második terhességem elején is borzasztó rossz dolgokat kellett átnélnem, az idegösszeroppanás szélén álltam, de hál'IStennek nem történt semmi.
Ha erős a terhesség marad, de persze tanácsosabb inkább kerülni az idegeskedést.
Konkrétan ettől nem.
Még a szülészorvosok is azt mondják, hogy ha egy baba maradni akar, akkor az anyuka akármit csinálhat, még az elsőről is leugorhat, akkor is megmarad, semmi baja nem lesz a magzatnak!
Ha pedig menni akar, szintén akármit tehetnek, nem tudják megakadályozni.
Ez így durván hangzik, de sajnos 99%-ban igaz!
Nálam is így volt: az első 20 hétben nagyon sokat idegeskedtem, dühkitöréseim is voltak (családi, munkahelyi, iskolai problémák miatt, egyszerűen nem tudtam másképp reagálni, pedig veszélyeztetett terhes voltam, mert nehezen jött össze a baba és krónikus betegségem is van...) és a picimnek semmi baja nem lett, időre született; most öt hós nyugodt pici fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!