Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet hogy el fogok vetélni?

Lehet hogy el fogok vetélni?

Figyelt kérdés

tud valaki segíteni??

8 hetes kismama vagyok holnap megyek az orvoshoz de most ahogy voltam pisilni rózsaszín folt lett a papíron mikor megtöröltem magam.

lehet hogy el fogok vetélni???

2011. márc. 31. 22:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Jaj, nem, nehogy bebeszéld magadnak!! :) Sajnos előfordul ilyesmi, ha 8 hetes vagy, akkor az épp most aktuális mensire "emlékszik" a szervezet ilyenkor... Persze sajnos minden benne van a pakliban, de ez egyáltalán nem azt jelenti, h el fogsz vetélni, sőt, nagyon is remélem, h nem! Nyugalom, és holnap azért irány a doki! :)

(A legjobb barátnőm 3 hónapig rendesen menstruált mindkét terhességénél... elég ijesztő volt, de a fiai megszülettek, egészségesek) :)

2011. márc. 31. 23:10
 2/22 anonim ***** válasza:
79%

Amíg nincsenek iszonyú görcseid, ne aggódj! Lehet, hogy mélyen tapad, lehet, hogy van egy kis hormonelégtelenséged, erre lehet gyógyszert kapni és nem lesz semmi baj!

A bajt a fájdalmas, erős görcsök jelentik!

Te pedig pihenj, olvass valami szépet és aludj bele!

A másik szobában alvó kislányom éppen 8 hetes koromban kezdett ugyanígy vérezgetni.

És gondolj arra, hoyg holnap már mész orvoshoz, minden rendben van.

2011. márc. 31. 23:10
 3/22 anonim ***** válasza:

Sajnos meg kell cáfoljam az előttem szólót: nem kell erős görcsnek lennie ahhoz, hogy baj legyen. Sőt, nekem nem is görcsölt a hasam és mégis bekövetkezett a vetélés.

Kedves Kérdező! A nyugalom a legfontosabb! Bármi is történik, annak oka van. Feküdj, amennyit tudsz! Jó egészséget mindkettőtöknek!

2011. ápr. 1. 06:46
 4/22 anonim ***** válasza:

nekem sem volt görcsöm de rózsaszínes folyás igen és már jópár napja halott volt a baba.

ha teheted menj el egy uh -ra.

2011. ápr. 1. 06:53
 5/22 anonim ***** válasza:
Ha megjöttél az orvostól írj légyszíves, hogy minden rendben van-e!
2011. ápr. 1. 06:55
 6/22 anonim ***** válasza:
Úristen én úgyanígy vagyok nem görcsölök és ilyen rózsaszínes van a betéten.Én is pont 8 hetes vagyok csak én tegnap voltam orvosnál már 16 mm a kis babócám dobog a kis szívecske .Nekem írt duphastont mindjárt váltom ki csak 8-kor nyit a gyógyszertár.Remélem nem lesz baj mert tegnap estétől van ez ha ma beveszem az első adag duphastont remélem megállítja:(
2011. ápr. 1. 07:04
 7/22 anonim ***** válasza:

Jaj, Kedveseim, ezt miért kell?

én írtam a görcsölést.

Szerintetek van valami értelme ijesztgetni?

én is tudom, hogy előfordulhat vetélés görcsölés nélkül, de a legjobb, ha nem idegesíti magát és ma amúgy is megy orvoshoz!

Kedves Kérdező!

Majd írj és drukk-drukk!!

2011. ápr. 1. 09:11
 8/22 A kérdező kommentje:

sajnos reggel élénk piros volt ahogy megtöröltem magam.nagyon fáj a hasam.

de azóta nem volt annyi vér.

félek!!!!:(

délután 3 kor megyek a dokihoz ha haza jöttem írok

2011. ápr. 1. 09:17
 9/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is véreztem 8 hetesen vagy 5 napon keresztül.

de hál´Istennek nem lett baja a babónak.

Bár azt nem kérdeztem akkor a dokitól hogy mitől lehetett,de ha most is így lesz a második babónál akkor mindenképp megkérdezem én is mitől lehet.

6 hetes kismama.

2011. ápr. 1. 10:07
 10/22 A kérdező kommentje:
és neked is fájt közben a hasad???
2011. ápr. 1. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!