Most akkor el fogok vetélni?
Szia!
Nem feltétlen,h vetélés lesz!Nekem is volt ilyenem a 11.héten és azt mondta a doki,h ez előfordul,nem tragédia,de azért nem ártana egy Uh!
remélem nem lesz addig semmi gond....
üdv,30hetes
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Az időpontot elnézve,amikor feltetted ezt a kérdést,már rég megfordultál volna a kórházból.Ezt senki nem fogja neked megmondani látatlanban,hogy vetélés-e!Még 5 hónaposan is elvetélhet az ember!Nyugodtan le lehet pontozni,de ha valaki szeretné azt a kisbabát,akkor hogy tud barnázgatással a net elött ücsörögni,ahelyett,hogy orvoshoz tipegne??
Én is vetéltem már kétszer,amint észrevettem a bajt,mentem a dokihoz,de sajnos késő volt!Kívánom,hogy időben legyél!Sokan írják,hogy nekik is volt hasonló barnázás és ott maradt a baba,de nem tudhatod,hogy Te is a kivételek közé tartozol-e.
Egyébként a terhesség alatti vérzés sohasem normális dolog!
Még valami,külföldön sem hagyják a kismamákat elvetélni,nyugodtan be lehet menni a kórházba és adnak valamit,2 hét az nagyon sok idő!Gondold meg.
Akárhol is vagy, jogod van ahhoz hogy ellásanak, főleg hogy nem rólad van szó, hanem egy kis életről ami benned növekszik. Feltétlenül menj el egy ügyeletre, vagy akárhova, és ne hagyd magad!!!!
Nekem a 14-ik héten volt barnázás-vérzés. Rettentően megilyedtem. Rohanás kórház. A méhlepény rossz helyen volt. Kaptam gyógyszert,három hétig nem kelhettem fel. REttentően féltem, szerencsére minden jól alakult.
Lehet hematóma is!
Kérlek feltétlen keress fel egy orvost!
üdv:
23hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!