Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most akkor el fogok vetélni?

Most akkor el fogok vetélni?

Figyelt kérdés
ma volt egy kis barnázásom,igaz mar elmult de a hasam azota is fáj egy kicsit.Kulfoldon élek 2 het mulva megyek haza,addig nem tudok orvoshoz menni,mert itt nem ugy foglalkoznak az emberrel mint otthon!Lehet vetéles 14 hetes vagyok!Ugye ilyenkor már kisebb az esélye?
2009. jún. 30. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem feltétlen,h vetélés lesz!Nekem is volt ilyenem a 11.héten és azt mondta a doki,h ez előfordul,nem tragédia,de azért nem ártana egy Uh!

remélem nem lesz addig semmi gond....

üdv,30hetes

2009. jún. 30. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Az esély már ilyenkor kisebb, de még előfordul.Pihenj sokat.Nekem bevált.5 hetes kismamaként kezdtem el vérezni görcsölni, ez eltartott a 26. hétig.Most viszont 40+2 hetes kismami vagyok és várom hogy szülhessek:-))
2009. jún. 30. 16:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Szia! szerezz vmi magnézium tartalmú vitamint. Én magne b6 ot szedek ha fáj vagy ilyen barnázás van akkor 3*2.Most néztem meg ebben 48 mg magnézium van!Ebből már tudsz számolni, az ottani magnézimos vitamin magnézium tartalmához viszonyítva. így itt szabad 48*6=288 mg-ot szabad.próbálj vmi hasanlót szerezni.ez csak vitamin így biztos h nem lehet káros!Kitartás,és remélem minden rendben lesz!Nyugi 17+2 km
2009. jún. 30. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Az időpontot elnézve,amikor feltetted ezt a kérdést,már rég megfordultál volna a kórházból.Ezt senki nem fogja neked megmondani látatlanban,hogy vetélés-e!Még 5 hónaposan is elvetélhet az ember!Nyugodtan le lehet pontozni,de ha valaki szeretné azt a kisbabát,akkor hogy tud barnázgatással a net elött ücsörögni,ahelyett,hogy orvoshoz tipegne??

Én is vetéltem már kétszer,amint észrevettem a bajt,mentem a dokihoz,de sajnos késő volt!Kívánom,hogy időben legyél!Sokan írják,hogy nekik is volt hasonló barnázás és ott maradt a baba,de nem tudhatod,hogy Te is a kivételek közé tartozol-e.

Egyébként a terhesség alatti vérzés sohasem normális dolog!

Még valami,külföldön sem hagyják a kismamákat elvetélni,nyugodtan be lehet menni a kórházba és adnak valamit,2 hét az nagyon sok idő!Gondold meg.

2009. jún. 30. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Tényleg megnézethetnéd magad,mégha külföldön laksz is!Most itt próbálnak nyugtatni,tanácsokkal ellátni,de az a helyzet hogy ha későn mész nagyon fogod bánni.Én mentem mindjárt mikor bajom volt,már biztos unt a doki,mégis elvesztettem.Nem hiszem,hogy neked hiányozna egy vetélés,ráadásul a lelkiismereteddel hogyan rendezed majd,ha elveszted.Még most tehetsz érte...,menj orvoshoz nem küldenek el külföldön sem!!!!!
2009. jún. 30. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Akárhol is vagy, jogod van ahhoz hogy ellásanak, főleg hogy nem rólad van szó, hanem egy kis életről ami benned növekszik. Feltétlenül menj el egy ügyeletre, vagy akárhova, és ne hagyd magad!!!!

Nekem a 14-ik héten volt barnázás-vérzés. Rettentően megilyedtem. Rohanás kórház. A méhlepény rossz helyen volt. Kaptam gyógyszert,három hétig nem kelhettem fel. REttentően féltem, szerencsére minden jól alakult.

Lehet hematóma is!

Kérlek feltétlen keress fel egy orvost!

üdv:

23hetes

2009. jún. 30. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!