Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valahogy úgy érzem 5 hónap...

Valahogy úgy érzem 5 hónap próbálkozás után hogy talán nem is fog sikerülni. Menjek dokihoz?

Figyelt kérdés
Rákszürésen voltam meg hüvelyi uh.Segitsetek!!!!
2008. febr. 4. 18:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

ELŐSZÖR IS KÉRLEK NYUGODJ MEG ÉS NE ADD FEL!

HA DOKIHOZ AKARSZ MENNI GONDOLATBAN KIRÖHÖG MAJD ÉS KÖZLI ,HOGY VÁRD KI AZ EGY ÉVET, MAGYARORSZÁGON SAJNOS MINDEN ÉVBEN CSAK 110 GYEREK SZÜLETIK, ÉS GONDOLD VÉGIG MENNYIEN SZERETNÉNEK GYERMEKET...HA NEM HŐMÉRŐZÖL, NEM OVU-TESZTEZEL, NEM STRESSZELED MAGAD RAJTA, HOGY NA MOST VAJON SIKERÜLT-E, AKKOR HAMARABB FOG JELENTKEZNI A PICIKE, HIDD EL.

ESETLEG PETEÉRÉS KÖRNYÉKÉN SZERETKEZÉS UTÁN ÁLLJ GYERTYÁBA, AZZAL SEGÍTED A "KISFICKÓKAT".

ÉN DRUKKOLOK, PUSZI

2008. febr. 4. 18:25
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon rendes vagy de nem görcsölök tovább azon is lepödtem meg meg .Attól félek hogy valami gond van valamelyikünkel és talán azért nem jön össze.
2008. febr. 4. 18:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Úgy megsimogatnám a buksid.én 8 hónapja próbálkozok, orvosi segítség nélkül,és tudom, hogy sikerülni fog, és tudom, hogy neked is. Ne aggodj, és gondolkozzzzz pozitívan.és a reményt sose veszítsd el, az hal meg utoljára.Annyi, de annyi kilátástalan dologbol, jöttek már ki emberek nyertesen, hogy csak na, és a te helyzeted még messziről se kilátástalan.szóval:fel a buksival, és csak pozitívan.szeretkezz, élvezd az életet,és ha sok hónap múlva se jön az utód, még mindig ráérsz dokihoz menni.én szorítok neked.sok sok sikert, és erőt.puszi
2008. febr. 4. 18:34
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi nektek, imádom ezt az oldalt reméllem egyszer jó hirrel szolgálhatok mindenkinek szoritok.
2008. febr. 4. 18:42
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
szia.az én volt sógornőmnek azt mondták sose lehet babája.egy évben kb kétszer menstruált,azt is gyógyszerrel.most van egy 5 éves kisfia.én 4éve próbálkozok minden rendben van nálunk,mégse jött még a baba.szerintem nem veszítetted el a reményt,csak belefáradtál kicsit.de jobb így,mert nem akarod görcsösen.hamarabb jön.figyelj!te nagyon vágysz a babára,a baba pedig tudja hova kell jönnie.ő is vágyik egy jó anyára.hamarosan egymásra találtok!!!hidd el!szorítok!
2008. febr. 4. 18:45
 6/10 A kérdező kommentje:
Az elsö gyerek egyböl össze jött de az nagyon rége volt.Most már majdnem negyven éves vagyok és szorit az idö.Köszi nagyon hálás vagyok ,ezek olyan dolgok amit nem szivesen mond el az ember ismerösnek.
2008. febr. 4. 18:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én is csatizom az előttem szólókhoz.Az 5 hónap még elég csekély idő bármennyire is soknak érezzük,én 24 hónapja próbálkozom,3 vetélésen túl vagyok.Sajna az nem segít mindig,ha már egy picit beljebb vagy a korban,de neked az a nagy előnyöd,hogy egyszer már hordtál ki egy magzatot,tehát TUDSZ teherbeesni,és szülni.Én mondjuk elmennék a helyedben egy genetikushoz,ha a baba összejön,a korod miatt a dokid úgyis elküld majd,inkább előzd meg.Ott csinálnak egy csomó vizsgálatot,de legalább megnyugszol.Ne félj sikerülni fog,én sem adom fel a reményt.Sok sikert,és írj ha van már fejlemény.Egy öreg róka
2008. febr. 4. 18:59
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! én tavaly július óta próbálkozom a párommal, de semmi. nem akartam görcsösen, csak nagyon szerettem volna. De asszem pont a mai napon volt az, hogy kész, én itt feladom. mmivan ha soha nem sikerül, ha nem lehet. vagy bármi. nem bírom, és én itt feladom. de a párom és a barátaim öntik belém a lelket, hogy ne ajam fel, nem éri meg. nekem még nincsen egy gyerekem sem, és annyira jó lenne tudni, hogy mijen érzés, és mennyire jó ehet anyának lenni. Én jól esik, hogy a kedven mondásomat nem egyszer olvastam el most a válaszok közöt: "A remény hal meg utoljárra"! Ugyhogy fel a fejjel. nagyon sok nő van aki álmodozik, és sokat szenved, hogy legyen aprósága, és sokuknak sikerül is. ugyhogy nem keseregni, harcolni. DRUKKOLOK, neked és mindenkinek akik veled/velem egycipőben járnak...:)
2008. febr. 4. 19:17
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
szia! ne aggódj, össze fog jönni, csak idő kell hozzá. Előtte gyógyszert szedtél? Mi tavaly július óta próbálkozunk, de még nem jött össze, de most értem el arra a szintre, hogy nem fogok semmit nézegetni, sem hőmérő, sem ovuteszt, sem semmi. Csak éljük a kis életünket, amit eddig is, és, ha szeretne majd összejön.
2008. febr. 5. 08:42
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, hiszen már van egy gyereked, tehát képes(ek) vagy(tok) rá! Türelem! Új hónap, új remény!
2008. febr. 5. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!