Tegnap tesztelők mi újság?
Figyelt kérdés
Egész éjjel nem aludtam annyira izgultam, mikor lesz már reggel és mikor tesztelhetek. Hajnal kettőkor azon filoztam, h ez már reggelnek számít-e?Aztán sikerült megemberelnem magam és megvártam a reggel 6 órát. Mégis negatív lett, pedig a melleim úgy fájnak, alig tudok hason aludni, a hasam is fáj már egy hete. Igaz, hogy van egy terhes öröknaptáram és aszerint szombaton kell tesztelnem először. Vagy szerintetek az is számít milyen teszttel csinálom?2009. febr. 18. 13:29
11/13 anonim válasza:
14:37 vagyok.
Én Lily-vel teszteltem eddig 3*, de ma vettem egy Gabrielt azt mondják ez jobb.A Lily-n akkor is láttunk valamit amikor nem volt semmi. Most is azon láttam halványat, de lehet megint becsapott.Bár aki most nézte mindenki azt mondta ez most erősebb.Szombaton vagy Vasárnap reggel tesztelek megint, de előre rettegek mi lesz.Én is mindig alig bírom kivárni hogy reggel legyen aztán meg jön az elkeseredés.Remélem egyszer POZITÍV lesz!!!!!A tesztekről meg csak annyit hogy még a gyógyszertáras sem tudja hogy melyik teszt erősebb vagy melyik gyengébb. Én úgy tudom a 10-es erősebb aztán 20-as majd 25-ös.De ha jól emlékszem van is erre kérdés az oldalon valahol olvastam róla.Keres rá hátha megtalálod!
12/13 anonim válasza:
Nekem megjött ma reggel sajna :-(
13/13 anonim válasza:
Ne bánkódj ott a következő hónap új reményekkel.Nem könnyű én is tudom:Én három hónapja próba most kellene megjönnie, hogy mi lesz majd meglátjuk.Légy kitartó, én is megpróbálok az lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!