Tegnap tesztelők mi újság?
hcg terhességet mutat, az lh meg az ovulációs hormont, ÁLLÍTÓLAG a kettő nagyon hasonló hormon és ha ciklus végén a reggeli vizeletből erősödik az lh teszt, akkor már hamarabb jelez terhességet, mint a sima terhes teszt.
normálisan csak az ovuláció mérésére van az lh teszt, és kimondottan nem a reggeli vizeletből kell csinálni, de ha terhességet vizsgálsz, akkor több napig kell a nem várt előtt tesztelni és ha erősödik akkor állítólag baba van a dologban.
13:58 nem várt előtt a reggeliből kell csinálni, hogy kiderüljön, hogy terhes vagy-e. több info:
Én ma teszteltem reggel 8-kor.Nem igazán láttam semmit de kb fél órával a tesztelés után halvány csíkot mutatott/de borzasztó halványat/A barátnőm is így járt de 3 nap múlva erős pozitív lett.Én is reménykedem bár állítólag a teszt 10 perc után mutathat téveset.Három hónapja próbálkozunk de iszonyat rendszertelen a menszim.32-44 ig
Ma tartok a 44. napnál.Ha megjön a doki írt fel Costyt mert azt mondta úgy néz ki nincsen peteérésem.Talán mégis volt???Nagyon boldog lennék már ha egy rendes pozitívat tesztelnék.Gondolom ezzel sokan így vagyunk.De majd csak eljön a mi időnk!!!Kétcsíkos tesztelést mindenkinek aki szeretné!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!