9hetes vagyok! Voltam dokinál és nem látta rendesen az uh. -t veletek is volt ilyen?
szerintem nem lehet vetélésem nincs semmi panaszom
csak nem vagyok túl sovány és emiatt nem lehet vagy nem úgy feküdt? vagy valamitől nem látszott??
köszi a válszokat
Szia!
lehet, hogy későb fogant a baba, és nem is 9 hetes lehetsz, hanem kevesebb.
Igaz, a hasi UH-on keveset lát a doki, teli hugyhólyaggal kell menni, akkor jobban lát. Nálam ugyanez volt.
8 hetesen volt 25 mm a petezásk, és benne embrionális elem sejthető, - kicsi folt volt, valószínű a baba. De szívhang még nem.
Nekem közben másnap megmérték laborban a hcg-t a véremben, és kiderült, hogy felére visszaesett, így tehát biztos, hogy elhalt az embrió. Szerdán műtenek. :(
Írtam ki kérdést, hogy akinek hasi UH-val nézték, annak mikor láttak szívműködést, és mindenki a 7. és a 8. hetet írta!
Úgyhogy neked még van esély, hogy később fogant az a baba, de nálam már matematikai esély sincs... :(
Szorítok neked, menj teli hólyaggal, de ha akkor sem lát semmit a doki, akkor menj egy olyan helyre, ahol van hüvelyi UH, mert azzal pontosan megállapítható, hogy mennyi idős a baba. A petezsák mérete ilyen szempontból csalós! Nekem is ez lett volna a következő lépés, de már nem kerül rá sor. :(
4. vagyok.
Én tegnap lettem volna 9 hetes, és az UH 8+5 napon volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!