Mit tegyek? Kb.5 hetes terhes lehetek. Csutortokon voltam dokinál, de még nem látszott rendesen. Keddre visszahívott UHra. Tegnap estétol barna folyásom van. Nagyon megijedtem. Mitol lehet?
Szia!
Mennyire erős ez a folyás?Mert nekem is volt,igaz kevés,de elmúlt..ha görcsöléssel és vérzéssel párosul az már nem biztató.
5 hetesen egyébként nekem sem igazán látszott,egy hét múlva már 17mm petezsák volt :))
Kitartás,pihenj sokat,és szedj Magne B6-t.
Utrogestant,vagy duphastont nem használsz?
Koszi, hogy írtatok! Tegnap este meg ma reggel erosebb volt, de gorcs és vér szerencsére nincs- remélem nem is lesz :-). Nagyon szeretnénk a babót.
Magne B6 most nincs otthon, csak magnézium pezsgotabletta - az is megtezsi míg holnap veszek?
Amúgy holnap felhívom a dokimat.
A pezsgőtablettát nem ismerem,nézd meg,mennyit lehet belőle max szedni.Az utolsó válaszolót megcáfolnám,mert nem csak akkor írja fel a doki,ha van már szívhang.Nálam mikor pozitív lett a teszt,akkor rögtön írta az utrót.Bár az is tény,hogy nem kórelőzményben van 3 vetélésem.De a barátnőm az első babáját várja,elkezdett vérezni 5 hetesen(nem volt még szívhang) és felírta neki a Duphastont.Sokat feküdj,ne terheld a méhed,és a legjobbakra gondolj!
Remélem azóta javult a helyzet,ha kérhetlek írd meg mi történt ma :))
Első válaszoló voltam.
Sziasztok!
Hívtam a dokit, azt mondta, ha nincs vérzés, vagy eros gorcs, akkor nyugodtan várjak holnapig, mert ilyen korai stádiumban még nemigen van rá gyógymód. Hát remélem megmarad a kis picur. Drukkoljatok! Holnap írok, mi volt UH-n.
Örülök,hogy javult a helyzet.Feküdj egész nap,és sok-sok magnézium.Én ugyanígy volt ennyi idősen,1 hét fekvés,sok magnézium és utrogestan és szerencsére elmúlt :))
Nálad sem lesz semmi gond,csak ne a rosszra gondolj ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!