Mit tegyek? Kb.5 hetes terhes lehetek. Csutortokon voltam dokinál, de még nem látszott rendesen. Keddre visszahívott UHra. Tegnap estétol barna folyásom van. Nagyon megijedtem. Mitol lehet?
Szia.
Nagyon sajnálom. Bár én még mindig optimista lennék a helyedben. Olyan sokszor olvasni, hogy a 6.7. héten látják csak a babát. Pedig korábban is tudomása van a kismamának a terhességéről.Feltétlenül írjál délben, mit történt. Addig is drukkolok, hogy minden rendben legyen.
(megjegyzem valamiért én is azt érzem, hgo holnap nekem sem fogja még mindig látni az 5 hetes terhességemet korán van nem?)
Még azért én is bízok. Mert azt mondta, hogy ha a HCG alacsony lesz - 500 koruli, akkor még nem lehet látni a terhességet, de ha magas 1000koruli, akkor nagy a valószinusége. De te ne izgulj! Nálad biztos minden rendben lesz!!!! Drukkolok neked!
Remélem lesz alkalmam megírni, hogy mi van. Ha nem jelentkeznék, akkor valószinu, hogy már a kórházban leszek. De még mindig reménykedem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!