Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Kb.5 hetes terhes...

Mit tegyek? Kb.5 hetes terhes lehetek. Csutortokon voltam dokinál, de még nem látszott rendesen. Keddre visszahívott UHra. Tegnap estétol barna folyásom van. Nagyon megijedtem. Mitol lehet?

Figyelt kérdés
2008. dec. 14. 16:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Szia.

Nagyon sajnálom. Bár én még mindig optimista lennék a helyedben. Olyan sokszor olvasni, hogy a 6.7. héten látják csak a babát. Pedig korábban is tudomása van a kismamának a terhességéről.Feltétlenül írjál délben, mit történt. Addig is drukkolok, hogy minden rendben legyen.

(megjegyzem valamiért én is azt érzem, hgo holnap nekem sem fogja még mindig látni az 5 hetes terhességemet korán van nem?)

2008. dec. 16. 09:33
 22/27 A kérdező kommentje:

Még azért én is bízok. Mert azt mondta, hogy ha a HCG alacsony lesz - 500 koruli, akkor még nem lehet látni a terhességet, de ha magas 1000koruli, akkor nagy a valószinusége. De te ne izgulj! Nálad biztos minden rendben lesz!!!! Drukkolok neked!

Remélem lesz alkalmam megírni, hogy mi van. Ha nem jelentkeznék, akkor valószinu, hogy már a kórházban leszek. De még mindig reménykedem :-)

2008. dec. 16. 09:48
 23/27 anonim ***** válasza:
Szia. VAn már valami eredmény?
2008. dec. 16. 11:54
 24/27 A kérdező kommentje:
Szia! Még nincs. De minden percben várom a doki hívását. Nagyon félek.
2008. dec. 16. 13:05
 25/27 anonim ***** válasza:
Kitartás! Biztos nem lesz semmi baj!
2008. dec. 16. 14:51
 26/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudsz már valamit?

2008. dec. 16. 17:43
 27/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Hát sajnos nincs jó hírem. :-( Sajnos elhlt a babókánk. Kórházbn voltam, laporoszkópiát csináltak - mivel eloszor méhen kívulire gyanakodtak, de végul méhen belul volt elhlva szegénykém. De már minden rendben van, s ez a fontos. Túl kell tenni magunkat rajta, s amint lehet, újra próbálkozunk. Veled mi van? Remélem nálad minden rendben!!!! Kellemes unnepeket!
2008. dec. 22. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!