Mit tegyek? Kb.5 hetes terhes lehetek. Csutortokon voltam dokinál, de még nem látszott rendesen. Keddre visszahívott UHra. Tegnap estétol barna folyásom van. Nagyon megijedtem. Mitol lehet?
Nem túl jó az ülés,mert nyomódik a méhed....és a gravitáció is hatással van rá :(
nem tudnád magad esetleg táppénzre vetetni?
Meglátom mit mond holnap a doki. Amúgy a székem támláját be tudom állítani, olyan rugósra, így tudok szinte félig fekve ulni. Már csak ezen a héten dolgozunk aztán 2 és fél hét uzemi szabi, jupí!!!
Én is elég sokat komunikálok a babóval, meg simogatom a hasam, és bízok benne, hogy minden rendben lesz :-)
Majd írd meg a holnapi eredményt :))
Addig is kitartást,és további szép napot!Magnéziumot+folsavat használj a magzatvédő vitamin mellett!Holnap pedig a dokidnak említsd meg az utrogestant,vagy a duphastont.(előbbi jobb)
Szia!
Üdvözlettel:Márti
Szia!
Nekem hajszálra pontosan ugyanez a problémám . De én csak szerdán kaptam időpontot. Feltétlenül írd meg kérlek, hogy mi történt, aggódom én is a picur miatt.
Sziasztok! Hát most nagyon el vagyok keseredve. Még mindig nem látott semmit a doki, surgosen vért vett, mert fennáll a veszélye a méhen kívulinek :-(((((
Ma délkorul minden kiderul. Szorítsatok!!!!!
Kedves "barnázó" sorstársam! Neked amúgy már látta a doki a terhességet? A novérke azt mondta, a barnázás elég gyakori panasz, s míg nincs vér csak barna, addig jó. Kitartás! Majd írj, hogy mi van veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!