Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a velemenyed a "terhes...

Mi a velemenyed a "terhes vagyok? "tipusu kerdesekrol?

Figyelt kérdés

szinte minden nap van ilyen kerdes.

Ket napja kesik...itt ott szurkal a hasam...1napja hanyingerem van...terhes vagyok?

Arra lenek kivancsi vajon ilyen esetben megis milyen valaszra var a kerdezo?mert igazabol erre a valasz,lehet hogy igen lehet hogy nem,tesztelni kellene.

Miert nem mernek sokan tesztelni?talan biztosabb lenne mint itt feltenni egy ilyen kerdest.

2011. febr. 10. 06:38
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Jajj, ne csináljunk már ebből olyan nagy ügyet... Kérdező, ha zavarnak az általad említett kérdések, hát ne olvasd el őket! Ez az oldal tudtommal azért van, hogy az emberek névtelenül feltehessenek olyan kérdéseket is, amelyeket névvel nem szívesen vállalnának fel. Tehát hagy kérdezzenek!

És igen, biztatást várnak, hogy erősítsük meg őket, mert képzeld, én magam is elgondolkodtam azon, hogy írok ilyen kérdést. De aztán nem írtam, mert mégis a teszt mellett döntöttem, ami pozi lett, így a kérdésem is értelmét vesztette.

De még valami! Hogy miért nem tesztelnek rögtön? Én sem mertem. Féltem a csalódástól! Féltem, hogy negatív lesz. Egy hetes mensi-késés után mertem csak elmenni a gyógyszertárba egy átkozott tesztért! Gyáva voltam? Nem hinném...

2011. febr. 10. 16:06
 32/43 anonim ***** válasza:
Jaj, lányok! Ez is olyan kérdés, amire nem kötelező válaszolni. Nem kell a kérdezőt piszkálni.
2011. febr. 10. 16:23
 33/43 A kérdező kommentje:

utolso koszonom a valaszt.

Nem vagy gyava,nekem is rezegett a kezem minden tesztelesnel,de nekem meg mindig jobb a biztos rossz mint a bizonytalan.Nem vagyunk egyformak.

2011. febr. 10. 16:25
 34/43 anonim ***** válasza:
Sose legyen nagyobb problémád,mint hogy bosszantanak más emberek kétségbeesett kérdései!!
2011. febr. 10. 17:39
 35/43 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést én tettem fel, akkor mikor elszántuk magunkat egy babára:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

A válasz is-is majd a teszt megmondja.

De a mensziig kellett ez a válasz (lehetsz terhes).

Amig nem jött meg telis tele voltam reménnyel, mindig ugy voltam vele hogy biztos most sikerül, boldog voltam mert a tapasztaltak írták hogy lehetek akár babás is, de amikor megjött nem voltam elkeseredve. A következő ciklusban ugyan ez a remény volt, mai napig is.

Nagyon sok a betegségem, több mint 3 éve szeretnénk már babát, de nem jön.

Viszont nem lettem depressziós mert minden hónapban reménykedtem. Kb 1 évig tettem fel hasonló kérdéseket.

Mára már be kellett látnom, hogy semmi tünet nem vezet babához.

A "kezdő probálkozóknak" viszont kell a remény, a biztatás, persze nem olyan válasz hogy tuti tehes vagy ha fáj a derekad.

Bocs ha zavaros.

2011. febr. 10. 18:40
 36/43 A kérdező kommentje:

Utolso.

Sok sikert,aterzem a fajdalmad,nekunk 4ev utan sikerult.tudom mit jelent honaprol honapra szenvedni,csak en forumtarsaimmal beszeltem errol.nalunk mindennapos volt az ido elotti teszt es az hogy tunetekre nem adunk,hamar megtapasztaltam hogy sajnos hiaba minden tunet semmi nem biztos.nekunk annyi volt csak hogy drukkoltunk egymasnak.

2011. febr. 10. 20:44
 37/43 A kérdező kommentje:
levici eddig sem voltam bunko azzal aki normalisan valaszolt.
2011. febr. 11. 14:32
 38/43 anonim ***** válasza:

levici én sem értek egyet a másokat kibeszélő kérdésekkel (nekem is egyértelmű hogy nem a tesztelőkhöz szólt a kérdés mert a megfogalmazásban nem őket szólította meg a kérdező), de te már nagyon messzire mentél. Itt már kettőtök közül te vagy az aki egyrészt képtelen abbahagyni a vitát, másrészt nagyon alacsony színvonalon próbálod fenntartani. Ez az állandó drágámozás valami hihetetlenül alacsony dolog, senki nem kíváncsi rá.

Amit te művelsz az már személyeskedés és nincs itt helye, senkit nem érdekel, csak szimplán idegesítő, légyszi hagyd abba!

2011. febr. 12. 12:13
 39/43 anonim ***** válasza:
0%
Sa ma lingi de pizda!!!na ezt moderald!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. febr. 14. 11:51
 40/43 A kérdező kommentje:
levici sajnos nem tudok romanul:)
2011. febr. 14. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!