Mi a velemenyed a "terhes vagyok? "tipusu kerdesekrol?
szinte minden nap van ilyen kerdes.
Ket napja kesik...itt ott szurkal a hasam...1napja hanyingerem van...terhes vagyok?
Arra lenek kivancsi vajon ilyen esetben megis milyen valaszra var a kerdezo?mert igazabol erre a valasz,lehet hogy igen lehet hogy nem,tesztelni kellene.
Miert nem mernek sokan tesztelni?talan biztosabb lenne mint itt feltenni egy ilyen kerdest.
nem irtam hogy nem kaptam ertelmes valaszt.
senki nem irt olyan aki valoban feltett ilyen kerdest,aki leirta volna miert nem mer tesztelni,mit var a valaszadoktol oszinte velemenyt,biztattast ,drukkokat esetleg?
Akik kiírtak ilyen kérdést hogy "terhes vagyok?" hidd el ugyanazokat írnák neked mint amiket itt mindenki más.....
hiszen mi másért kérdeznék meg? De most komolyan....ha ésszel belegondolsz kicsit....mi másért kérdeznék meg? :)
Bocs, nem kioktatásképp: ha azoktól vársz választ, akik ilyen kérdést tettek fel, akkor címezd nekik a kérdést!
A megfogalmazásodból nem derült ki, hogy arra lennél kíváncsi. Nagyon általános a "mi a véleményed..." kérdés, mindenkinek szól.
sőőőt.
a kérdésed alapján "mi a véleményed" pontosan hogy arra lehet következtetni hogy azoktól várod a választ akik NEM kérdeznek ilyet!
Ugyanis azt írod: "megis milyen valaszra var a kerdezo?"
és : "Miert nem mernek sokan tesztelni?"
Magyarán EGYÉRTELMŰ hogy nem tőlük várod a választ, mert harmadik személyben beszélsz róluk.....................nem tudom miért írod hogy csak a véleményükre vagy kíváncsi meg hogy csak kíváncsiság..
Azt nem mondanám,hogy őszinte véleményt várnak. Megerősítést, és ha valaki nem erősíti meg, akkor az rossz. Hányszor olvasok olyat, hogy bár megjött, leesett a hője, de lehet-e terhes. Leírom szépen, normálisan,hogy szerintem nem! Erre vagy lepontoz, mert nem erősítettem meg,hogy tuti terhes, vagy két óra múlva felteszi a kérdést még egyszer más formában és csinálja ezt addig, amíg valaki (bár az sem tudom miért) oda írja, hogy nem kizárt!
Meg szerintem pont arra van a kereső, hogy találjunk hasonló kérdéseket. Én pl. amikor kérdezek valamit, előtte átolvasom, hogy volt-e hasonló kérdés, ha volt akkor nem teszem fel, mert nyilván a válaszok is hasonlóak lesznek.
Ha azt akartam volna hogy bandazzunk es szidjuk a teszteloket akkor a kerdest a kovetkezokeppen teszem fel.
Titeket is idegesit......?
nem errol volt szo,mindegy nem magyarazkodom.
Koszonom mindenkinek aki valaszolt ugy hogy nem gondolta rolam hogy idegbeteg vagyok.Nekik megy a zold kezecske.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!