Mi a velemenyed a "terhes vagyok? "tipusu kerdesekrol?
szinte minden nap van ilyen kerdes.
Ket napja kesik...itt ott szurkal a hasam...1napja hanyingerem van...terhes vagyok?
Arra lenek kivancsi vajon ilyen esetben megis milyen valaszra var a kerdezo?mert igazabol erre a valasz,lehet hogy igen lehet hogy nem,tesztelni kellene.
Miert nem mernek sokan tesztelni?talan biztosabb lenne mint itt feltenni egy ilyen kerdest.
A kepeseket en is mindig megnezem.
Valaszolni reggebben elvetve valaszoltam de egyszer elegge megbantotak.
kb 1hettel a nemvart elott szinte az ossz letezo tunetet produkalta a csaj,a kerdes adott volt "terhes vagyok" leirtam hogy nem elnem bele magam mert lehetnek akar psiches eredetuek is a tunetei,varjon meg par napot es teszteljen,erre vagy 5en ramtamadnak hogy nehogymar pchihes tunetek meg igenis lehet terhes stb.
na itt mondtam hogy ekkor eleg.
Elhiszem hogy mindenki a legkorabbi idopontban szeretne tudni,de amig a teszt ki nem mutatja vagy orvos meg nem alalpitja addig ezek csak puszta talalgatasok.
Utolso ideznel tolem mondatot amibol azt szurted le hogy idegbajos vagyok?
komolyan erdekel.
nem hiszem hogy barkit szidtam volna,vagy megbantottam volna.
Egy kerdest irtam ki ami engem erdekel es nincs mindennap 100szor felteve.
Sajnos naponta tesznek fel olyan kérdéseket hogy mi a véleményetek arrl a nőről/anyáról/stb...magyatán amik csak arra mennek ki hogy valakit idegesít másnk a szokása ezért támogatókat keres ahhoz hogy együtt szidhassák, kibeszéljék, megbotránkozzanak az illető szokásán/viselkedésén. És ez nem túl szép dolog. Ez egy ördögi kör......emberi, nem, kimondom: tipikus női viselkedés.
Valaki teszt helyett inkább idegeneket kérdezget arról hogy megtermékenyült-e szerintünk.....erre valaki megkérdezi hogy miéárt kérdezgeti az illető ....erre valaki meg ezen háborodik fel hogy valaki miért háborodik fel azon ha valaki nem tesztel.
Hát nem tudom melyik a nagyobb "bűn". A butaság (tehát olyan dolgot kérdezni ami nyilvánvalóan nem megválaszolható mert a neten keresztüli ultrahang még nem feltalált dolog), vagy a rosszindulat (ha valaki más btaságán nyaralgat). Talán a második, mert az előbbiről nem tehet az ember.
Egyetlen egy olyan ember nem valaszolt akikhez a kerdes szolt.
Roszindulat az hogy meg szeretnem erteni mas gondolkodasat?(mert en nem vagyok iylen igy nem tudok mas fejevel gondolkodni,mindig teszteltem az evek soran)akkor igen,egy melysegesen roszindulato ember vagyok.
Ne haragudj de már megválaszoltuk páran!
- mert szeretné hallani hogy igen terhes vagy
- mert azt hiszi van olyan tünet ami egyetemlegesen terheséget jelent
De ezeket szerintem magadtól is nagyon nagyon jól tudtad, hiszen egyértelmű hogy ezért kérdezgetik a nők. És ha tudtad, akkor mégis miért tetted el a kérdést?
Én azt nem tudom hogy aki feltesz egy beszéljünk ki másokat kérdést, miért írja hogy "dehát én tényleg csak kíváncsi vagyok" akkor ha valaki rávilágít a kérdés valódi okára....
Azt kérdezed miért nem mernek sokan tesztelni?
Na ne mondd már hogy erre nem tudtad a választ............de ha nem, hát leírom: azért nem mernek, mert félnek hogy negatíc. Ugye hogy tudtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!