Mi a velemenyed a "terhes vagyok? "tipusu kerdesekrol?
szinte minden nap van ilyen kerdes.
Ket napja kesik...itt ott szurkal a hasam...1napja hanyingerem van...terhes vagyok?
Arra lenek kivancsi vajon ilyen esetben megis milyen valaszra var a kerdezo?mert igazabol erre a valasz,lehet hogy igen lehet hogy nem,tesztelni kellene.
Miert nem mernek sokan tesztelni?talan biztosabb lenne mint itt feltenni egy ilyen kerdest.
Voltál már ilyen helyzetben? Amikor először terhes lettem, a nemvárt napján nyitás előtt már a patika előtt álltam egy üveg reggeli vizelettel a zsebemben. Megvettem a tesztet és az aluljáró nyilvános WC-jében meg is csináltam. Akkor még nem volt ilyen fórum.
Ha megfigyelted, ezek a lányok általában még a várható menzesz előtt felteszik a kérdést, hátha valaki tud valamilyen csalhatatlan jelet leírni nekik. Vagy mert nagyon babát akarnak, vagy mert nagyon nem.
Nincs ebben semmi rossz. Türelmetlenek és kész.
Mennyivel jobb a mikor bújik ki a baba első foga, ami ugye mindenkinél más és más. Vagy a szerinted hány napom van a szülésig kérdés. Mindegyik a várakozásról és a megbizonyosodásról szól.
Persze hogy voltam ilyen helyzetben,sokszor ereztem azt hogy terhes vagyok megsem voltam az,mer bar a tuneteim egyeztek a teszt megis negativ lett.
Az a baj ha en most valakinek azt irom igen terhesgyanus,aztan meg megsem,az gaz...nagyon rosz erzes mikor valaki beleeli magat aztan meg megsem.
Én sem értem igazán. Ill. azt elhiszem, hogy türelmetlenek, de szerintem - már bocsánat, ismeretlenül senkit nem akarok megbántai, de butaság.
Legtöbbször átsiklok felette, ha nagyon ráérek, leírom, hogy itt senki nem jós, max. a jó Isten tudná megmondani, hogy van-e baba. Várjon még pár napot, és teszteljen...
Főleg az olyan kérdéseken ámulok el, hogy egy hete késik, tesztet nem csináltam, terhes lehetek??
Bár ezekre nem is írok, mert erre most őszintén mit lehet! Más az,hogy esetleg valaki egy tünetre rákérdez nem várt előtt, de ez!!
Javitsatok ki ha tevednek de egy terhestunetet sem tudok amire biztosan azt mondanam hogy terhes,erre legjobban a teszt tud vaalszolni.
Turelmetlenseg? ha meg a teszt sem mutatja ki akkor mi megis honan tudnank?
Nincs olyan tünet ami biztos lenne.
Azért kérdezik meg, mert nagyon szeretnének babát és azt akarják az általuk leírt egy-két dolog (itt szúr ott szúr, mindig pisilni kell, stb.)alapján azt írják a válaszolók hogy jajj, tutui terhes vagy, nekem is így kezdődött! Mert jól esik nekik olvasni.
Mondjuk én személy szerint a "mi a véleményetek arról amikor valakit....." kérdéseket sem szeretem mert ezek lényege csak a "beszéljünk ki másokat, oké?" ...
Megerősítést várnak. Ez idáig biztos. Ami számomra érthetetlen, az a :"tesztet nem merek csinálni".
Ha csinál tesztet az ugyebár vagy pozitív, vagy negatív. Ha negatív, akkor általában megjön. Ha nem, akkor van remény, hogy korán tesztelt és megismételhető. Ez szerintem nem félelmetesebb, mintha megjönne úgyis a menstruáció. De hát egy a lényeg: nem vagyunk egyformák, mindenkit más nyugtat meg. Engem pl. egy teszt, akármilyen is. Úgy gondolom, ha terhestüneteket tapasztalok és terhességtől vannak, akkor a teszt is +. Ha nem, akkor megjön. Ha nem látom értelmét, hogy válaszoljak, egyszerűen nem válaszolok az ilyen kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!