Eléggé kezdő vagyok a témában, ha van véleményed segítenél?
Figyelt kérdés
Február 22-én jött meg utoljára. Március 3-án tudtunk együtt lenni (10.nap),a ciklusaim 28 naposak, vagy 1-2 nappal kevesebb. Ez így lehet baba, vagy nagyon messze volt a jó időpont?2011. márc. 7. 12:40
1/12 anonim válasza:
Akár még jó is lehet, mert optimális esetben a spermiumok 3 napig is eléldegélnek odabent! Amúgy nem feltétlenül a 14.napon van ovu, nekem 29 naposak a ciklusaim, és volt, hogy a 12. napra mutatta a teszt a peteérést.
2/12 anonim válasza:
Kicsit korai. De ha kevesebb, mint 28 nap a ciklusod, akkor lehet esélye, mert akkor 12-13. nap körüli ovuhoz még maradhattak bent hímivarsejtek. Azért drukkolok:)
3/12 A kérdező kommentje:
köszi hogy írtatok
2011. márc. 7. 13:07
4/12 anonim válasza:
Nekem is február 22 volt. Mi 4.-én tudtunk együtt lenni. Remélem lesz valami. Nekem és neked is. Majd írj, mi lett az eredmény.
5/12 A kérdező kommentje:
köszi,majd írj mi volt:)
2011. márc. 7. 13:55
6/12 anonim válasza:
Nem bírtam várni és teszteltem. Pozitív lett. :) És neked? Szorítok!
7/12 A kérdező kommentje:
Nekem is!!!!!!!!!!!Gratulálok magunknak:)
2011. márc. 20. 15:29
8/12 anonim válasza:
Gratulálok csajok:)
Sok boldogságot!
9/12 anonim válasza:
Komolyan. Tök jó. Akkor November végén két babával több. :) Kíváncsi vagyok, mi lesz.
10/12 A kérdező kommentje:
Hol laksz?Én Budapesten.
2011. márc. 21. 06:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!