200ezres hitelkártyakerettartozás 2 millás hitel 32nmes 1 szobas lakás havi 150 ezres jövedelem mellett mernétek gyereket vállalni?
9:55-ös vagyok. És kérdezném, hogy ha nem mindenkinek jön össze, a ház és kocsi hitel nélkül, és a 260-270 000 -es fizetés, akkor soha ne legyen gyereke, mert nem tud mindent megadni neki? Szerintem ez teljesen abszurd. Az egy évet én is megvártam, a másodiknál, hogy meglegyen a GYED (az tényleg nem mindegy). Nem mind sztks doki bunkó, én is voltam egy ilyennél, egyszerűen nem mentem hozzá többet, hanem másikhoz, és ő nagyon rendes volt. Szóval ki lehet fogni.
Az viszont tényleg nagyon rossz, hogy a férjed beteg. Viszont ilyen esetben még inkább szeretnék gyermeket a férjemtől, hogy - most lehet érzéketlen leszek - de legalább marad "belőle" valami (valaki). Sajnálom, de ez az én véleményem. Persze nagyszülők nagyon fontosak lennének, főleg a Te esetedben.
Hát igen necces :(
De ha tényleg így van, hogy a férjed bármikor meghalhat, akkor meg pláne meg kellene tartan.
Remélem, ne következik be az elkövetkező 40-50 évben.
Viszont ez mindenki előtt ott van, hogy egy baleset, egy katasztrófa, vagy akármi, és vége a földi létnek.
Egyébként védekeztetek?
Egy baba nem olcsó, de amíg tudsz, dolgozz, és szép lassan a tartozásokat faragjátok le.
És vaterán teszveszen, vagy a babaszoba.hu-un olcsón lehet jó dolgokhoz jutni
Gondoltam,hogy valakinek szúrni fogja a szemét, a hogy hitel nélküli vagyok és még nem szültem!
Csak nem értem,hogy miért nem lehet a másik döntését elfogadni. Én sem ítélem el azt, aki olyan körülmények között vállal babát, amilyenek között én nem tenném.
És nekünk tényleg nem mindegy a 50 ezres és a 90 ezres GYED közötti különbség. Egy évet azért ki lehet bírni! Én reális ember vagyok! Sajnos sok embert látok a környezetemben, akik meggondolatlanul vállalnak babát, szinte a semmire, mert hogy bőven elég, ha szeretik, aztán meg félnek,hogy kikapcsolják a gázt, mert már két hónapja tologatják a számlát! Na én nem ezt választottam. De semmi gondom nincs azzal aki igen, csak akkor engem sem véleményezzen senki!
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:42
Ha ezt nekem írtad, akkor félreértettél.
Az előttem lévő írta, hogy nem szülné meg a 2. babát, de nekem úgy rémlik, a kérdezőnek nem a 2., hanem az első babája lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!