Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 200ezres hitelkártyakerettarto...

200ezres hitelkártyakerettartozás 2 millás hitel 32nmes 1 szobas lakás havi 150 ezres jövedelem mellett mernétek gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 25. 09:22
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
mennyi idos a terhesseged?
2011. jan. 25. 11:09
 22/39 A kérdező kommentje:
6 hetes
2011. jan. 25. 11:22
 23/39 anonim ***** válasza:

9:55-ös vagyok. És kérdezném, hogy ha nem mindenkinek jön össze, a ház és kocsi hitel nélkül, és a 260-270 000 -es fizetés, akkor soha ne legyen gyereke, mert nem tud mindent megadni neki? Szerintem ez teljesen abszurd. Az egy évet én is megvártam, a másodiknál, hogy meglegyen a GYED (az tényleg nem mindegy). Nem mind sztks doki bunkó, én is voltam egy ilyennél, egyszerűen nem mentem hozzá többet, hanem másikhoz, és ő nagyon rendes volt. Szóval ki lehet fogni.

Az viszont tényleg nagyon rossz, hogy a férjed beteg. Viszont ilyen esetben még inkább szeretnék gyermeket a férjemtől, hogy - most lehet érzéketlen leszek - de legalább marad "belőle" valami (valaki). Sajnálom, de ez az én véleményem. Persze nagyszülők nagyon fontosak lennének, főleg a Te esetedben.

2011. jan. 25. 11:32
 24/39 anonim ***** válasza:

Hát igen necces :(

De ha tényleg így van, hogy a férjed bármikor meghalhat, akkor meg pláne meg kellene tartan.

Remélem, ne következik be az elkövetkező 40-50 évben.

Viszont ez mindenki előtt ott van, hogy egy baleset, egy katasztrófa, vagy akármi, és vége a földi létnek.

Egyébként védekeztetek?

Egy baba nem olcsó, de amíg tudsz, dolgozz, és szép lassan a tartozásokat faragjátok le.

És vaterán teszveszen, vagy a babaszoba.hu-un olcsón lehet jó dolgokhoz jutni

2011. jan. 25. 12:48
 25/39 anonim ***** válasza:
azt hiszem a ferjed allapotat ismerve en nem szulnem meg a 2. babat.nem vagyok abortusz parti de vannak nagyon ritka esetek amikor erdemes atgondolni...hat ez az az eset!!!
2011. jan. 25. 14:09
 26/39 anonim ***** válasza:
utolsónak: nem az első babáról van szó?
2011. jan. 25. 14:21
 27/39 anonim ***** válasza:

Gondoltam,hogy valakinek szúrni fogja a szemét, a hogy hitel nélküli vagyok és még nem szültem!

Csak nem értem,hogy miért nem lehet a másik döntését elfogadni. Én sem ítélem el azt, aki olyan körülmények között vállal babát, amilyenek között én nem tenném.

És nekünk tényleg nem mindegy a 50 ezres és a 90 ezres GYED közötti különbség. Egy évet azért ki lehet bírni! Én reális ember vagyok! Sajnos sok embert látok a környezetemben, akik meggondolatlanul vállalnak babát, szinte a semmire, mert hogy bőven elég, ha szeretik, aztán meg félnek,hogy kikapcsolják a gázt, mert már két hónapja tologatják a számlát! Na én nem ezt választottam. De semmi gondom nincs azzal aki igen, csak akkor engem sem véleményezzen senki!

2011. jan. 25. 14:42
 28/39 anonim válasza:
Szerintem ne vetezsd el!Amikor én babás lettem nagyon nagyon rossz anyagi körülményeink voltak!Fiatal voltam, és a családom sem támogatta a babás dolgot pont az anyagiak miatt, pedig én nagyon szerettem volna!Végül a nyomásnak engedve elvetettem!Ez kb.4 éve volt!Kb. 1,5 éve nem védekezünk,nagyon-nagyon szeretnék már babót. Mostanában, kb. minden nap ha tehetem fentvagyok az oldalon és azt nézem "hogyan lehet" teherbe esni!Senkinek nem kívánom ezt az érzést!Tehát én azt mondom nagyon könnyen meg lehet bánni,hogy elvetette valaki a babát!Föleg akkor fáj, ha olyan lányt látok babával a karjában boldogan sétállni aki most annyi idős mint én voltam akkor, és ilyenkor arra gondolok, hogy nem fer az élettől, hogy az anyagiak miatt nem lehetett babám, más meg aki megteheti, nevetve, boldogan ölelgeti a picúrkáját!Mostmár anyagilag bőven megtehetném én is, hogy legyen, de nem akar jönni!:((Szóval nagyon gondold meg!
2011. jan. 25. 15:01
 29/39 anonim ***** válasza:

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:42

Ha ezt nekem írtad, akkor félreértettél.

Az előttem lévő írta, hogy nem szülné meg a 2. babát, de nekem úgy rémlik, a kérdezőnek nem a 2., hanem az első babája lenne

2011. jan. 25. 15:14
 30/39 anonim ***** válasza:
Igen lehet, hogy félreértettelek! Csak én olyan vagyok, hogy tiszteletben tartom mások döntését, nem véleményezek senkit, pont azért, mert én sem szeretem. Semmi közöm hozzá igazából, hogy ki mire, mikor szül!
2011. jan. 25. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!