Megnézitek a tesztemet ez ugye pozitív? Még egy pár nap van a mesiig, remélem nem jön meg.
A felső már halvány pozi lett,aképen nem látszik,a mai már erősebb...kezdhetek örülni?
Te most megkérdezted hogy pozitiv-e a teszted v kijelentetted hogy pozitiv a teszted!Különben tényleg homályos valami látszódik a teszteden,és tudhatnád hogy menstruáció után szokás tesztelni a biztos eredményért nem előtte és aztán meg leb....ol itt mindenkit hogy miért nem látjuk a 2.csikot?!
Különben gartula és majd amikor késik akk is tesztelj egyet és azt mutasd meg ok?és ne hisztizz!
Néminemű rosszindulatot?
Csak annyit írtam, hogy nem látok két csíkot. Miért kérdezed itt egy nagyon rossz minőségű képet feltéve, ha biztos vagy benne? Semmi rosszindulat nem volt bennem.
Kicsit indulatos vagy.
Szia!
Igen, látszik valami. Szerintem is miután kimaradt utána tesztelj mondjuk 3 napra, akkor már erősebbnek kell lennie! Drukk!
6+5 km
Azért nem kellet volna lepontozni mert őszinte voltam!De köszönöm!
Én is ideges lennék a helyedben biztos, de nem itt kell levezetned a dühödet,de olvasd el mégegyszer légyszi a kérdésedet és a hozzászólásaidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!