Megnézitek a tesztemet ez ugye pozitív? Még egy pár nap van a mesiig, remélem nem jön meg.
Figyelt kérdés
A felső már halvány pozi lett,aképen nem látszik,a mai már erősebb...kezdhetek örülni?
2011. jan. 21. 10:54
23/35 anonim válasza:
Vak aki nem látja a két csíkot.Különösen jó jel hogy erősödik.Gratulálok:)
24/35 anonim válasza:
csinálnál még egy új fotót?köszi
25/35 anonim válasza:
Szerintem halvány de pozitív, majd erősödni fog, és gratulálok neked, én is 2 éve várok babára, megértelek.:)))
Csillag
26/35 A kérdező kommentje:
Na jó,csináltam még egy képet,kicsit eltologattam egymástóla teszteket..de ennél élesebbet sajnos nem tudok fényképezni.Köszönöm a bíztató,pozitív hozzászólásokat:)
2011. jan. 21. 13:17
28/35 anonim válasza:
Látszik a csík, óvatos gratula, drukk, hogy erősödjön :)
Kicsit játszottam a képeddel, élesítettem, és a negatívját is megcsináltam, így talán jobban látszik :)
negatívban pedig:
(mert azt mondják, ha negatívban is látszik a csík, akkor nem szellemcsík - ami nega teszten is megjelenhet pár órával később- )
29/35 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó.nagyon aranyos vagy,hogy foglalkoztál a képemmel.köszi:)
2011. jan. 21. 13:20
30/35 anonim válasza:
Én se láttam a második csíkot akárhogy szerettem volna,de miután az egyik nagyon kedves hozzászóló élesített rajta,már sokkal jobban látszódik. Így én is látom a halvány csíkot,ami azt jelenti,hogy pozitív! Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!