Megnézitek a tesztemet ez ugye pozitív? Még egy pár nap van a mesiig, remélem nem jön meg.
Figyelt kérdés
A felső már halvány pozi lett,aképen nem látszik,a mai már erősebb...kezdhetek örülni?
2011. jan. 21. 10:54
1/35 anonim válasza:
nem látszik semmi.Ha már késik,akkor ismételj.Egyhetes késésnél már tuti.Szurkolok neked.:)
3/35 anonim válasza:
Az a baj hogy atomnagy a kép és tök homályos az egész.Nekem nem ilyen volt a pozitív tesztem.
4/35 anonim válasza:
Tedd át makróra a fényképeződet, mert így nem látni.
Nekem napokkal a menstruációm előtt már látszott a csík, már a 10. hetet tapossuk :)
5/35 A kérdező kommentje:
Élöben ez is látszik még egy jó méterről is...ilyen a telefonom,így tud fényképezni sajnos,na mindegy köszönöm a hozzászólásokat......ezek szerint én hallucinálok mikor a képen is látom a csíkot...köszönöm,sziasztok
2011. jan. 21. 11:06
6/35 anonim válasza:
ez így nagyon nagyon halvány.Nem fogható rá,hogy az második csík.Próbáld úgy ahogy az egyik válaszoló javasolta.
7/35 anonim válasza:
Rosszul írtad ki a kérdést.
Így kellett volna:
Szerintetek pozitív a tesztem? Aki szerint nem, vagy nem látja, az ne írjon!
Szar telefonnal is lehet jól fényképezni.
8/35 anonim válasza:
Én egy csíkot látok, de homályos a kép.
A poz. tesztemen a második csík olyan volt, mint az ellenőrző, csak kevésbé élénk piros.
Sajnálom:(
9/35 A kérdező kommentje:
Hát "kedves" utolsó!!Szerintem pozitív a teszt..és ha te is jól megnézed,akkor láthatnád,hogy nem fehér a tesztcsík,hanem van egy rózsaínes rész is ott.NÉMINEMŰ ROSSZINDULATOT VÉLEK FELFEDEZNI A VÁLASZODBAN....de nem érdekelsz,pukkadj meg
2011. jan. 21. 11:34
10/35 anonim válasza:
Hát nem tudom, de én simán látom a lenti teszten a 2. csíkot! Halványka, de akkor is ott van!
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!