Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnézitek a tesztemet ez...

Megnézitek a tesztemet ez ugye pozitív? Még egy pár nap van a mesiig, remélem nem jön meg.

Figyelt kérdés

A felső már halvány pozi lett,aképen nem látszik,a mai már erősebb...kezdhetek örülni?

[link]

2011. jan. 21. 10:54
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
63%

Pozitiv.

Azert ne hisztizz,ertem en hogy a hormonok de akkor is.

Kulonben ha te pozinak latod akkor tok felesleges errol kerdezgetni,foleg ilyen silany keppel.

2011. jan. 21. 13:30
 32/35 anonim ***** válasza:
Én is látom a halvány csíkot. Nyugi én is így voltam, a legelső tesztelésem annyira halvány volt senki nem látta de én igen. Mensi előtt 4 nappal látszódott rendesen. Nem nagyon erősen de azért kivehető volt. Most 10 hetesek vagyunk. Szorítok!
2011. jan. 21. 15:46
 33/35 anonim ***** válasza:
Én is látom hogy pozitív.Tök jó.Hány nappal előtte teszteltél?Nekem még van 1 hét mensiig,azért kérdezem.
2011. jan. 21. 22:41
 34/35 anonim ***** válasza:
Én kértem a 3. képet.Látszik a halvány 2. csík.Annak üzenem aki segített neked a negítvokkal:nem semmi vagy,mit meg nem teszel.Le a kalappal!!!
2011. jan. 22. 00:13
 35/35 anonim ***** válasza:
+-nak látszik,remélem erősödni fog!!!
2011. jan. 23. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!