Látjátok a halvány csíkot?
5 nappal mensi előtt vagyok,ezt reggel csináltam,a tegnapi is ilyen,csináltam egyet vízzel is,azon semmi nincs.A régi kérdésemhez nem néz vissza senki,azért tettem ki újat!
Miért nema Gravival kezdted, ha eddig a másik fajta nem volt egyértelmű?
Futás pisilni, tökre várom már az eredmént;)!
Én megértelek, volt már vetélésem, én is mielőbb tudni akartam...
De a 6 napos teszt még fiziai képtelenség volt,és az hogy azóta nem erősödött, meg ez a mai negatív sajnos számomra egyértelművé teszi, hogy nincs baba:(!
Kérlek, ne hidd, hogy rosszat akarok, dekét hónapja én épp itt tartottam, mint te most:belekapaszkodtam a legutolsó szalmaszálba is! Aférjem nagyon megértő, és igazán társam ebben az egészben, pont emiatt visszarángatott a földre és kicsitt helyreigazított, hogy közel vagyok (voltam) hogy belehülyüljek ebben az egész babahajszába! És épp ezért nem sikerül...
Akkor rájöttem, többet ér a házasságom, mint hogy mániákus legyek, így leálltam. Nem tesztelgettem orrba szájba, nem szexeltünk naptár szerint...stb.
Békésen elteltek az ünnepek, és a második ciklusban terhes lettem! Mert elengedtem a görcsöt...;)
Hajrá! Szurkolok akövetkező sikeres ciklushoz:D:D:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!