Látjátok a halvány csíkot?
5 nappal mensi előtt vagyok,ezt reggel csináltam,a tegnapi is ilyen,csináltam egyet vízzel is,azon semmi nincs.A régi kérdésemhez nem néz vissza senki,azért tettem ki újat!
Nagyon várom a holnap reggelt!
Remélem, + lesz!!!! :)
Nekem már többször volt ilyen, de nem volt baba:(. Sőt,én még meg is ijedtem, hogy nehogy méhen kívüli legyen, vagy esetleg HCG-t termelő ciszta, mert az magyarázhatná, hogy miért nem erősödik... De aztán a doki azt mondta, ezek nagyon ritka dolgok, és nem véletlen hogy az elmaradt mensziig nem szabad tesztelni! Talán elindult valami, csak nem ágyazódott be rendesen (ez nagyon gyakori), vagy csak béna a teszt. Midig ugyanolyannal teszteltél? Én biztos kipróbálnék másikat is!
Amúgy kb. most lett volna csak aktuális az első teszted, szóval én ezért sem gondoltam, hogy ez "igazi" pozitív:(. Legalábbis az elsők tuti nem.
De attól még lehetsz terhes...
Akkor most ne tesztelgess,kb szombatig ha nem jön meg.Az már biztos eredményt adhat...
Drukkolok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!