Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hány hónap sikertelen próbálko...

Hány hónap sikertelen próbálkozás után lehet lombikbébi kezelésre jelentkezni?

Figyelt kérdés
Második babával próbálkozunk fél éve. Tudom, hogy nem nagy idő, de már csak erről szól az együttlét, egyre görcsösebben szeretném a babát, persze nem sikerül.A vizsgálatok szerint szervileg minden rendben. Meddig érdemes kínlódni, mikor lehet a lombikos megoldással próbálkozni?
2009. febr. 1. 11:58
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Félév próbálkozás szerintem még nem a világ. A nagy átlagnak általában egy év alatt sikerül teherbe esni, de ebben az átlagban azok is benne vannak, akiknek mondjuk 15 hónap alatt sikerül. Nem tudom milyen vizsgálatokon estél már át, gyanúm szerint nem mindegyiken ami szükséges a lombikhoz. Ha nem találnak olyan okot ami kizárja a természetes úton való teherbe esést, akkor először inszeminációval szoktak próbálkozni. Hat sikertelen inszem, illetve ha olyan ok áll a háttérben (pl. elzárt petevezeték) akkor jön a csak a lombik.
2009. febr. 1. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!