Ugye, biztosan terhes vagyok?
Dec 27 volt az utolsó menzeszem első napja, a ciklusom átlagosan 25 napos. Majdnem minden termékeny napon együtt voltunk, elvileg ma volt a beágyazódás?! Mikor csináljak tesztet, amikor már tutira kimutatja, h babát várok? 8-án csináltam, de szerintem még korai volt.
29/N
Én egy kicsit fel szeretnélek dobni a történetemmel:
szeptember 30-án döntöttünk úgy, hogy elérkezett az idő, meg is pecsételtük ezt egy huncut kis összebújással, majd okt.3-án és 4-én is így tettünk. Utólag megnéztem, hogy október 3-a körül kellett peteérésnek lennie, szabályos 28 napos ciklusomnál.
Október 12-én teszteltem először, halvány pozitív lett, 4 nappal a nem várt előtt!
Most vagyok 16+5 hetes, tegnap azt mondták valószínűleg kislány, szóval akkor a szeptember 30-iból jött össze...:)
Lehetséges elsőre is! Nem azt mondom, hogy ez az átlag, de sokan vagyunk így, csak akiknek elsőre összejön, miért írnának a netre?:D
Hajrá,hajrá!
Köszi csajok! :))
Amúgy ma egész nap hánytam...
Megyek, veszünk egy tesztet...
Nagyon szorítok neked én is!
Én 18.-ára nem várom,tüneteim vannak,de hittem már egy párszor,hogy ez az igen,de mégsem.
Majd most!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!