Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha terhes vagyok akkor én...

Ha terhes vagyok akkor én szedhetek antibiotikumot? Mert beteg vagyok és arra kaptam de még nemtudom biztosan hogy terhes vagyok-e?

Figyelt kérdés
2010. febr. 19. 11:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha elfogadsz egy tanácsot, antibiotikumot csak akkor szedsz be, amikor fél lábbal a sírban vagy. Tönkreteszi az emésztőrendszert, és ha nem jól szeded, az immunrendszerbe is belekavar. Inkább legyél egy héttel tovább beteg.
2010. febr. 19. 11:13
 2/6 anonim ***** válasza:
A gyógyszeren rajta kell lennie hogy szedhetik-e terhesek. olvasd el és ha azt írja nem szedhetik vagy kérdezze meg orvosát,akkor csinálj tesztet.
2010. febr. 19. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:

mire kaptad az antibiotikumot? mert a legtöbb betegségből simán meg lehet gyógyulni anélkül is. próbáld magad házilag kikúrálni és/vagy homeopátiás szert szedni.

én se vennék be antibiotikumot! de még akkor sem, ha nem vagyok terhes.

2010. febr. 19. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Engem megharapott egy kutya, nem volt más választásom, mert a kezem a kezelés ellenére nagyon durván begyulladt-bedagadt. Augmentint kaptam. Nekem azt mondta a háziorvosom, hogy nyugodtan szedjem.
2010. febr. 19. 11:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Vannak olyan betegségek, amiket CSAK antibiotikummal lehet kezelni (batkeriális fertőzések). Pl a hólyaghurut, toxoplazma-fertőzés, hüvelygyulladás, streptococcus-fertőzés, tüdőgyulladás stb.

A babádnak semmi baja nem lesz tőle, nem okoz fejlődési rendellenességet, vetélést vagy ilyesmit. Akkor is szedheted, ha még igen korai a terhességed, és teszt sem mutatja ki.

A bélflórádból és a hüvelyedből azonban sikeresen kiölheti az ott élő hasznos baktériumokat. Ezért antibiotikumos kúra után javasolt Normaflore-t és joghurtot, kefírt enni/szedni a bélbaktériumok helyreállítása miatt, és valami tejsavas kúpot használni a hüvelyben a laktobacilusok visszatelepítése miatt. Kérdezd erről bővebben a nőgyógyászodat.

2010. febr. 19. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia! Múlt honapban én is ebben a cipoben jártam. Be volt gyulladva a mandulám és lázas voltam. Nem szedtem semmit. Reméltem, hogy terhes vagyok! Ha lázas vagy, zuhannyal probald lenyomni. Egyél sok vitamint és ne szedj antibiotikumot!

23/L

2010. febr. 19. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!