Ha terhes vagyok akkor én szedhetek antibiotikumot? Mert beteg vagyok és arra kaptam de még nemtudom biztosan hogy terhes vagyok-e?
mire kaptad az antibiotikumot? mert a legtöbb betegségből simán meg lehet gyógyulni anélkül is. próbáld magad házilag kikúrálni és/vagy homeopátiás szert szedni.
én se vennék be antibiotikumot! de még akkor sem, ha nem vagyok terhes.
Vannak olyan betegségek, amiket CSAK antibiotikummal lehet kezelni (batkeriális fertőzések). Pl a hólyaghurut, toxoplazma-fertőzés, hüvelygyulladás, streptococcus-fertőzés, tüdőgyulladás stb.
A babádnak semmi baja nem lesz tőle, nem okoz fejlődési rendellenességet, vetélést vagy ilyesmit. Akkor is szedheted, ha még igen korai a terhességed, és teszt sem mutatja ki.
A bélflórádból és a hüvelyedből azonban sikeresen kiölheti az ott élő hasznos baktériumokat. Ezért antibiotikumos kúra után javasolt Normaflore-t és joghurtot, kefírt enni/szedni a bélbaktériumok helyreállítása miatt, és valami tejsavas kúpot használni a hüvelyben a laktobacilusok visszatelepítése miatt. Kérdezd erről bővebben a nőgyógyászodat.
Szia! Múlt honapban én is ebben a cipoben jártam. Be volt gyulladva a mandulám és lázas voltam. Nem szedtem semmit. Reméltem, hogy terhes vagyok! Ha lázas vagy, zuhannyal probald lenyomni. Egyél sok vitamint és ne szedj antibiotikumot!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!