Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon beteg vagyok ill már...

Nagyon beteg vagyok ill már jobban. Antibiotikumot szedek, de már a végén járok. Ma kíváncsiságból teszteltem és halvány + lett. Baja lesz a babának ha van?

Figyelt kérdés
2008. okt. 7. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Az ég világon semmi baja nem lesz!Sokkal elenálóbbak mint azt mi gondolnánk!
2008. okt. 7. 12:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszönöm szépen!
2008. okt. 7. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanígy voltam és egészséges kisfiam született, bár végig aggódtam a terhességet. Szerintem nálad sem lesz probléma.
2008. okt. 7. 14:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Valaki lepontozta az első válaszolót. Miért? Nekem hasznos volt a válasza.
2008. okt. 7. 14:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia.Gratulálok,és Boldog Babavárást kívánok!!!Semmi baja nem lesz ne aggódj,de ha gondolod,hívd fel a nődokidat,és említsd meg neki a dolgot,ő is meg fog nyugtatni.Lizy
2008. okt. 7. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Köszi,hogy megvédtél,én volnék az első válaszadó.Én is szedtem sajna gyszereket a két gyerekkel,meg még szoptatás alatt is.És is rettegtem is sokat emiatt.De olyan egészségesek mint a makk!!Csak ezt nem részleteztem elősször.
2008. okt. 8. 06:00
 7/7 A kérdező kommentje:

Igazán nincs mit. Nekem hasznos volt, és nem értem hogy ha valaki lepontoz az miért nem ír valamit. A tapasztalatokat osztjuk meg egymással és ha neked pozitívak voltak ami engem megnyugtat (augmentint szedek) azt nem tudom miért kellett lepontozni. Ha valakinek negatív tapasztalata van, írja le, szerintem egyiket sem kellene lepontozni.

Gratula a babákhoz!

2008. okt. 8. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!