Mitől mutathat 2 csíkot a terhességi teszt ha biztosan nem vagyok terhes? Valami betegségtől lehet ez?
terhes vagy, tutira!
nekem sem volt semmi tünetem , 2x szültem már, de az elején ha nem láttam volna UH-on akkor nem tudtam volna elhinni hogy babát várok.
menj dokihoz, már kb.8-9 hetes lehetsz!
Mindenképpen fordulj orvoshoz, majd ha az uh nem mutat babát, akkor nyugodj meg, hogy nem vagy terhes. Nekem ciszta miatt mutatott a teszt pozitívat, többször is és nem volt baba. Sajnos.
Van egy betegség, aminek a tünete, h rendszertelen a menzesz és ciszták alakulnak ki a petefészkeken. A ciszták miatt pedig mutathat a teszt +at. De ilyenkor csak halvány a teszt, nem olyan erös, mint a kontroll.
Neked mennyire erös? Halvány vagy olyan, mint a tesztcsík?
2 tesztet is csináltam, de mindkettőnél a teszt csík halvány volt.
Az első tesztet azt dél körül csináltam, a másodikat azt másnap reggel az első vizelettel, de az halványabb lett mint az előző napi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!