Ugye, biztosan terhes vagyok?
Dec 27 volt az utolsó menzeszem első napja, a ciklusom átlagosan 25 napos. Majdnem minden termékeny napon együtt voltunk, elvileg ma volt a beágyazódás?! Mikor csináljak tesztet, amikor már tutira kimutatja, h babát várok? 8-án csináltam, de szerintem még korai volt.
29/N
A teszt a 24.óra után 99%-ban kimutatja,ha terhes vagy.
Tapasztalat!Tehát,bármikor vegyél tesztet :)
Korai volt még a teszt,de megértelek én 3-asával csináltam a teszteket,annyira akartam a babát:)
Ha ma van a beágyazódás akkor még 1 hetet várj és utána tesztelj,olyannal ami 3 naposat is kimutat.
Drukkolok,neked,tuti sikerült:)
De arik vagytok, köszi szépen! :))
Remééélem....:)
ISZONYÚ korán teszteltél.
De te tudod, ha mindenképpen csalódást akarsz magadnak. A teszt minimum kéthetes babát tud kimutatni, a baba meg kb akkor kéthetes, amikor kimarad a menszeszed. Erre neked január 20-a körül lehet számítani, most meg még csak 11-e van! Nem is tudom, mit akarsz ilyen korán... Kérlek, légy türelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!