Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elítélnek, mert abortusz...

Elítélnek, mert abortusz helyett az örökbeadást választottam! Milyen korcs világban élünk?

Figyelt kérdés

Teherbe estem, nem akartam, így alakult ez már mindegy. 4 éve elvetettem az abortusz kérdését és egyértelműen elhatároztam, hogy örökbeadom a lányomat. A család (anya, apa, rokonok) még a mai napig bántanak érte, hogy inkább vetettem volna el.

Nem érzem, hogy hibáztam volna, ami az örökbeadást illeti. Miért baj az, hogy az felelőtlenségemért nem kellett bűnhődnie a babának? Örülök, hogy élhet és jó helyen!

2010. dec. 30. 15:51
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
18%

"süljedj"????

Szerintem meg te süllyedj el nagyon mélyre és tanulj meg helyesen írni! :P

2010. dec. 31. 22:54
 32/38 anonim ***** válasza:
33%

Hát hogyne,legyen a kérdező büszke van is miért!!

Bármily meglepő,de kisezer fiatal van,akik tudják,hogy hányás-hasmenés esetén nem nyújt védettséget a fogamzásgátló.

Happy minden,a kérdező,mert nem maradt a nyakán a gyerek,a szülők,mert mégiscsak lett gyerekük,és a gyerek mit érez,na azt vajon tudja valaki?

2010. dec. 31. 23:13
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Ja és nem igazán látom a kérdező írásában tükröződni a fájdalmat..Inkább közönyt látok,"bízik benne hogy jó helyen van",oszt' csókolom..20 évesen szült,nem volt már gyerek,sokaknak ilyenkorra már kettő is van..Persze,lehet a másik szempontból is nézni,jobb,mintha agyonveri,no de csak ez a mentalitás létezik..?Mindent odaadnék,de a gyerekemet,azt nem,soha,semmiféle körülmények között sem,és aki IGAZÁN anya,az pontosan tudja ezt.
2010. dec. 31. 23:21
 34/38 anonim ***** válasza:
én sem adnám csak a saját életemért cserébe, de hány kisgyerek éhezik ma a szülei mellett???????????????
2010. dec. 31. 23:46
 35/38 anonim ***** válasza:
51%
Könnyű mást elítélni. Akkor is jól döntött, hogy megtartotta. Örülök, hogy 4 évvel ezelőtt megszületett. :)
2011. jan. 1. 10:57
 36/38 anonim ***** válasza:

Atyaúristen, milyen emberek vannak itt,és ezt nem a kérdezőre értem!!!!

Kiábrándítóak egyesek- és belegondolni is rossz, hogy anyukák - na az ő gyereküket talán jobban sajnálom, mint az örökbefogadott kislányt!

Szégyeljétek magatokat!

2011. jan. 1. 16:18
 37/38 anonim ***** válasza:
49%
Akkor az én néhai Édesanyám egy "gyilkos" mert volt neki egy abortusza??? Mindenki nagyon könnyen alkot negatív véleményt, mind azokról akik örökbe adnak és azokról is akik az abortuszt választják!
2011. jan. 4. 15:55
 38/38 anonim ***** válasza:
Sajnos ez így van. Korcs világban élünk. Ne törődj a családdal, se senki mással. A lehető legjobb megoldást választottad, amit ilyen helyzetben választani lehet. Nem neked van okod lelkiismeret vizsgálatra, hanem a téged elítélőknek.
2011. jan. 30. 15:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!