Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért hiszi a legtöbb nő,...

Miért hiszi a legtöbb nő, hogy neki szülnie KELL mert biológiailag képes rá közben marhára nemkéne neki?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 19:08
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Nem, valóban nem neked írtam, hanem annak, aki ide jár röhögni.

Amúgy én is nagy állatbarát vagyok. Most is itt fekszik két kutyu a lábamnál. Már ők is nagyon várják a kisgazdit...:)

Szép napot!

2010. dec. 28. 10:03
 32/38 anonim ***** válasza:
76%

Nem érdekel annak a szüléssel kapcsolatos véleménye, aki nem szült???

Eszetekbe jutott már, hogy vannak olyan szülésznők és eüsök akiknek nincs gyereke?

Nagymamám is dolgozott mielőtt szült és remek szakember volt, igeni nagyon hasznos tanácsai lennének.(szülésznő)

Unokatesóm meddőségi problémáját együtt próbáljuk megoldani, pedig én nem akarok gyereket, de ettől még eszem van, felfogom mi történik és segíteni amennyit tudok segítek, nem tudom miért függne össze a kettő, de jó, ti tudjátok, többé nem válaszolok,oldjátok meg..

2010. dec. 28. 13:33
 33/38 anonim ***** válasza:
46%

Nem akartalak megbántani, de ide az emberek főleg tapasztalatokért járnak. Pl. kutyás dolgokban sem azok véleményére vagyok kíváncsi, akik kutyust csak a parkban meg a szomszédban látnak. Ennyi.

Nyilván írnak néha szakemberek is, de szerintem ez a ritkább.

2010. dec. 28. 14:21
 34/38 anonim ***** válasza:

Pedig nagyon bántó volt. Nyilván gyerekneveléssel kapcsolatos kérdésekhez nem tudok és nem is akarok érdemben hozzászólni, de ez sima biológia, ami viszont érdekes meg empátia is van bennem.

Sokszor kérdezték már,hogy az emberek miért viselkednek furcsán a kisgyerekesekkel meg miért nem szeretik őket és kivétel nélkül azt a választ kapták,hogy mert kirekesztők és mert éreztetik a másikkal, hogy nem ér ugyanannyit. Sajnálom, de ti is ezt az érzést keltitek.

2010. dec. 28. 14:24
 35/38 anonim ***** válasza:
Akkor elnézést kérek. Őszintén. Én elfogadom, ha valaki nem akar gyermeket. De szerintem ez az egész azért több, mint biológia.
2010. dec. 28. 14:36
 36/38 anonim ***** válasza:

Semmi gond, elhiszem, hogy nem akartad.

Maga a téma biológia és pszichológia, én szentül meg vagyok győződve róla, hogy sokaknak azért nincs gyereke, mert a szexet nem élvezetből, hanem gyerekcsinálásból űzik, barátnőmnél ugyanez volt, utána lemondott róla és már következő hónapban várandós volt. Maga a peteérés, hő, beágyazódás, folyások, ezek szoktak itt kérdésben előfordulni, ez meg abszolút biológia, főleg azért szeretem. Nameg nem vagyunk egyformák, attól, hogy én nem akarok gyereket, másnak ez a szíve vágya és tudom milyen érzés küzdeni azért,ami a legboldogabbá tesz és ha mindenki olyan lenne, mint én, akkor kihalna az emberiség.

Neveléses témákhoz sosem szólok hozzá, csak maximum ha olyan téma van, ami gyerekkoromban engem is érintett, mint a testvérféltékenység és akkor elmondom a hatásait meg a következményeit. A többi nem érint meg nem is fog, de a biológiai és pszichológiai dolgok szerintem érdekesek és fantasztikusak és ha már 1 embernek sikerül attól, hogy megfogadja a tanácsom akkor már megérte.

2010. dec. 28. 14:41
 37/38 anonim ***** válasza:
46%

Akinek nincs gyereke az ne osztogasson már tanácsot olyannak aki már szült. Ők amúgy is szegényebbek, mi meg gazdagabbak vagyunk, ha tetszik ha nem!

Amúgy meg kérdező biztos régebben is volt szó baba vállalásról, akkor mit beszéltetek erről a pároddal? Vagy akkor azt mondta hogy nem szeretne? Most mégis? hogy volt? feleséged már vagy csak barátnőd?

2010. dec. 28. 15:19
 38/38 anonim ***** válasza:
46%

Ez a meddőknek is biztos olyan jól esett, mint azoknak, akiknek nem akarnak gyereket.

Szerintem az a szegény,aki nem találja meg a boldogságot az életben és aki önmagát másoknál jobbnak érzi.

2010. dec. 28. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!