Egy nő, ha biológiailag alkalmas rá, maximum hány évesen vállaljon gyermeket párjától? Tehát milyen "öregen"?
Persze.
Tehát akár 66 évesen is, vagy inkább max. 45, mert ugye a gyerkőcöt valameddig nevelni is kellene anya mellett.
Tudom, provokatív is a kérdés.
Harmincas vagyok, van már babánk, hamarosan 2. is. Nagycsaládról álmodtam. Nem hiszem, hogy összejön, mert sok erő kell a gyerekek felneveléséhez. Most úgy gondolom, 45-re tenném a végső határidőt, addig még sok-sok évem van.
Más mit gondol, mikor vállalná az utolsó babát (vagy akár egyben az elsőt)?
Csak reálisan belegondolva: 45 évesen szülsz. Jön a klimax, és az ember az idő múlásával egyre nehezebben viseli a kamasz dolgokat, ez természetes. 65 leszel (ha megéred), amikor ő 20, és akkor még ő fiatal. Te még nem pihenhetsz. Pénzre lenne szüksége az élete elkezdéséhez, mint neked a nyugdíjhoz. Aztán gyereke lesz reálisan gondolva akkor, amikor te min 70 leszel (ha megéred), és rád szeretné bízni a gyerekét, hogy vigyázz rá, de te már nem vagy olyan fitt, elmúltál 70.
Te szülnél 45 évesen?
Nem mondom, ha valaki nagyon szeretne, és akkor üt be neki, hát legyen. De ha van rá lehetőség, akkor ne várja meg ezt az életkort.
Az utolsó válaszolóval teljes mértékben egyet értek.
45 évesen inkább nagyszülő az ember,mint szülő.
A szüleim is 45 körül vannak és már semmiképp sem vállalnának be még egy gyereket.Már alig várják az unokákat :D
Persze,mint ahogy már előttem is írták,ha valakinek 45 éves korában jön össze a baba az más.
Én 35 vagyok, 7 és fél hetes terhes első babával, tavaly volt egy vetélésem. Egy év mire újra babás lettem.
Harminc évesen egy szörnyű kapcsolatból kicsinálva másztam ki és elhittem, semmire sem vagyok jó...Én mindíg is akartam gyerkőcöket. Nem rajtam múlt, hogy ilyen sokáig tartott megtalálni azt az embert -de még időben- hogy anya lehessek és a társam is boldog legyen hogy apa lesz.
A barátnőm tavaly szült egy egészséges kislányt 42 évesen. Véletlenül sikeredett be, nem volt szíve elvetetni. Első terhesség volt. Ő a szüleinek 7. gyereke volt...minden testvére meghalt születéskor, pár naposan. 24 volt mikor az anyukája 64 évesen meghalt és 27 mikor az apukája 70 évesen ment el....
Hol az igazság? Sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!