Volt egy méhgyulladásom pár hónapja és azóta havi 2 alkalommal jön meg. Az első a fájdalmas,3 napig tart maximum, a 2. nem erős és tart 4 napig! Melyikhez képest hanyadik nap lehet a peteérésem?
Van valakinek tapasztalata és ötlete?
Azért lenne ez fontos, mert az elsőhöz képest a 12. nap nem megfelelően védekeztünk a párommal és nem tudom, hogy lehet-e ebből baba... már kezdem beleélni magam így szeretnék előbb pofiraesni, ha esélyem sincs rá... túl sok volt már a negatív terhességi tesztem eddig!
Köszönöm a segítségeteket!
Szia!
Köszönöm a gyors választ!
Nem egyszer voltam ezzel a problémával a nőgyógyászomnál (magán), semmi bajom nincs, csak annyi, hogy felborult a mensi és fogamzásgátlót ajánlott, hogy beállítsa, de nekem nem jók a saját tapasztalataim ezzel kapcsolatban, mert a fogamzásgátló többet ártott, mint használt :(
A baba kérdése: ha még nem jönne nem lenne baj, mert ezzel még várnánk vagy talán egyáltalán nem is lesz közös (a páromnak van, akiket együtt nevelünk)
Természetesen még aznap este szóltam neki, hogy nem éppen megfelelően védekeztem, amikor észrevettem a "hibát"...erre azt mondta, hogy ezt csak akkor tudhatjuk, ha terhes leszek...
azóta is többször felhoztam a témát... a lényege az volt, majd akkor beszéljünk róla, ha már biztos, hogy terhes vagyok
Sziasztok!
Kedden kellett volna megjönnie, de ma még mindig késik, viszont mintha egy kicsit elszineződött folyásom lenne...
Akkor gondolom a végeredmény negatív lesz...
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!