Miért hiszi a legtöbb nő, hogy neki szülnie KELL mert biológiailag képes rá közben marhára nemkéne neki?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 19:08
1/38 anonim válasza:
konkrétabban?
Van akinek nem jön be a babázás erre gondolsz?
2/38 anonim válasza:
Na erre varrj gombot!
Képzeld én NEM akarok szülni!
Hűha!
29N
3/38 anonim válasza:
Nem minden nő gondolja így :)Köztük én sem! Köszönöm szépen, nekem kölök nem kell! Nem szeretem őket, irritálnak!
Én az állatokért élek-halok, legalább három kutya kell egy házhoz és öt macska! De gyerek egy sem...
4/38 anonim válasza:
Nem minden nő, én sem akarok gyereket, sem szülni, sem sehogy, soha nem is akartam. Felőlem aztán pofázhatnak az emberek,hogy ezt így kell, úgyis visszapofázok és egyértelműen nekem lesz igazam, mivel rólam lesz szó.
5/38 anonim válasza:
72%-os, kár, hogy nem férfi vagy,hozzád mennék :D Ugyanilyen állatpárti vagyok és ugyanígy irritálnak a gyerekek.
6/38 anonim válasza:
Én nem értem. Mi az, hogy "közben marhára nem kéne neki"? Már miért ne kéne? Amúgy ezt pl. édesanyádtól aki téged megszült megkérdezted már?
7/38 A kérdező kommentje:
Azt hiszik ez az élet értelme ...:S van valami pasija s amint elég ideig vele van máris teletojná a fél világot a kölykeivel aztán panaszkodik milyen nehéz, meg mekkora segg a pasi mert nem segít stb. ha nemakar a pasi gyereket akkor az a baj, ha csinál neki egyet s nem segít akkor az aztán lessz még egy mert "majd megváltozik" meg "kell az öcsike", "azt ígérte" ....mindig mindenen felsértődnek s az a hibás aki boldog ilyen fajta kötötség nélkül s belátja mivel neki nem kell ezért rossz anya lenne s nem rontja el a saját életétvele meg a babáét se.
2010. dec. 27. 19:43
8/38 anonim válasza:
Az ilyenek kihasználják a férfiakat és rettentő naivak. Mondanám, hogy megérdemlik, de szegény gyerekek nem.
9/38 A kérdező kommentje:
azért nemkéne mert ez olyan természetes neki mint a levegő hát legyen. de nenézze már semmibe a másikat meg a földet meg a pasiját amiért az nemakarta s nem is segít neki benne.
2010. dec. 27. 19:44
10/38 anonim válasza:
Úristen, asszonyka szaporodna te meg nem? Mondd meg neki. Ennyi. Ezen nem kell dühöngeni. A legtöbb nő (nem mind) anya akar lenni, belénk van kódolva, az életösztön után a második legerősebb a szaporodásé. Keress olyat aki nem akar gyereket, ltod itt lógnak fürtökben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!