Létezik olyan, hogy 2 ember biológiailag-kémiailag nem passzol egymáshoz, és azért nem lehet gyerekük?
Megértem, hogy agyalsz, ilyen helyzetben biztosan én is ezt tenném. És együtt érzek, amennyire gyerekesként lehet!
De nem hinném, hogy ezt ennyire le lehet egyszerűsíteni. Annyira bonyolultak és összetettek vagyunk testileg-lelkileg.
Ismerek házaspárt, akiknek ugyanolyan feltételek mellett, amit írsz, hogy nálatok is van, 4, 5, 6 illetve 11 év után köszönt be a(z első) baba.
Csak biztatlak, hogy tartsatok ki, próbáljátok "elengedni a görcsös vágya", amennyire ez lehetséges, és egyszer csak megtörténik a csoda!
Legjobbakat!
Szerintem van benne valami,már én is írtam ki kérdést erről a témáról de a másik oldalról nézve.
Nekünk a férjemmel az első (védekezés nélküli) együttlétkor összejött a kisfiunk,én is gondoltam már rá hogy kell hozzá a kémia is:-)
Igen letezik hogy genetikailag nem passzolnak ossze.en is erre gondoltam mikor 4ev alatt 5terhesegem volt de nem birtam kihordani oket.Aztan vegul sikerult.
Olavstam valami olyat hogyha a parod szagat nem talalod gusztustalannak akkor osszepasszoltok.Volt erre valami kiserlet is a tvben.
anyi az egesz hogy minden embernek van egy sajatos szaga,ha ezt te kivanatosnak talalod akkor a genetikai allomanyotokbol szulethet gyeremek.
arrol is volt szo hogy manapsag ennek nincs nagyon jelentosege mert nem ez alajan valasztunk part,hisz a dezodorok elnyomnak mindent.
Igen, létezik, sőt lombikosként sok ilyen esettel találkoztam: ismeretlen eredetű meddőség. Azaz mindegyikkel minden rendben, de nincs baba. Dokit kérdeztem, mikor 3 ilyen lánnyal voltam egy szobában a beültetéskor, akkor mondta, hogy ez bizony megesik.
Sőt egyik pár ismerős is volt, nekik külön-külön mindkettőjüknek volt gyerekük, de közös még lombikkal se sikerült. Szerintem pont erre gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!