Lehetséges hogy terhesség miatt ingerültebb az ember?
Figyelt kérdés
Már vagy egy hete mindenért ideges vagyok és mérges.Párommal is csak veszekedni tudok.Most szombatra nem várom a mensit.Nem tehetnek ingerülté a hormonok?Lehet hogy terhes vagyok?2011. jún. 29. 19:16
1/5 anonim válasza:
Igen, játszanak a hormonok. sok kismama tapasztalja, hogy sokkal kevesebb a türelme, olyanokért is felfortyan, amiért normál esetben nem tenné. Persze, ennek még nem egyenes következménye, hogy valóban babát vársz. Az is lehet, hogy annyira szeretnéd és emiatt vagy feszültebb, idegesebb..
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ.Remélem babás vagyok :) és azért van ez :)
2011. jún. 29. 19:24
3/5 anonim válasza:
Ha családalapítás terveztek miért nem veszel pár terhességi tesztet? Am mostanában én is elég feszült vagyok és lobbanékony. Biztosan a Mars az uralkodó erő az égbolton mostanában xD
4/5 anonim válasza:
Nekem az a véleményem,hogy ilyenkor a hormonok még semmi ilyesmit nem okoznak. Én kb. a 8-9. héten lettem kicsit ingerültebb, barátnőm meg csak a 12. körül. Szóval nem hiszem,hogy ez ilyen korán a babától van!
5/5 Manka68 válasza:
Én minden mensi előtt pár napig roppant ingerült vagyok. Nem a HCG miatt lesz ingerült az ember, hanem a többi hormon válozása miatt. Ettől még lehetsz babás is, de nem annak a jele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!