Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért hiszi a legtöbb nő,...

Miért hiszi a legtöbb nő, hogy neki szülnie KELL mert biológiailag képes rá közben marhára nemkéne neki?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 19:08
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:

[link]

erre gondoltál? na az ilyeneknek kezét-lábát eltörném s egy erdőben kínoznám halálra őket. akkor inkább legyen száz ilyen örökbefogadott gyerekem de élve maradjanak tisztes házban mint ilyen gyilkosok közt!

2010. dec. 27. 20:18
 22/38 anonim ***** válasza:
100%

De most Te vagy ebben a helyzetben amit irsz vagy haver, vagy tulajdonképp mire vagy kiváncsi? Nem derült ki! Miben segitsünk? Uton van a gyerek és nem akarod, vagy csak az asszony akarja vagy még nem is a feleséged vagy mi?

Kicsit nagyon összevissza irsz...

2010. dec. 27. 20:45
 23/38 anonim ***** válasza:
86%

csak azt tudnám, hogy a "nagy" gyerekellenesek minek olvassák a Gyerekvállalás, nevelés topikokat?

:DD

kétszínű majmok vagytok.

2010. dec. 27. 21:04
 24/38 anonim ***** válasza:
22%
Ide járok röhögni.
2010. dec. 27. 21:07
 25/38 anonim ***** válasza:
75%
keress fel egy elmeorvost legyszi!!!!
2010. dec. 27. 23:01
 26/38 anonim ***** válasza:
30%
Miért ne olvashatnánk? Bocs, de attól, hogy valaki nem akar gyereket ugyanúgy adhat hasznos tanácsokat. Ha ez valakinek nem jut el a tudatáig, na az nem tudom minek olvas egyáltalán bármit.
2010. dec. 27. 23:18
 27/38 anonim ***** válasza:
100%
Hat lehet,hogy velem van baj de en nem ertettem mit akart a Kerdezo.(tanarno vagyok)
2010. dec. 28. 05:42
 28/38 anonim ***** válasza:
76%

Nekem meg az ilyen antiszociális emberekből van elegem(kérdező) akik csak magukra gondolnak!!!!

Van sajnos egy ilyen ismerősöm aki hasonló felfogással rendelkezik mint Te,(elmúlt 60 éves)azért megjegyzem nem sokan szeretik!!!

Nem kell ilyen útálattal lenni a másik iránt!

Ha meg nem müxik marad a szakítás!Add meg neki azt a lehetőséget,hogy egy normális embertől lehessen gyereke!

Én meg megköszönöm neked,hogy nem szaporodsz!

2010. dec. 28. 09:08
 29/38 anonim ***** válasza:
71%

Elég sekélyes élete lehet annak, aki nem érdekelt babatervezés témában, de ide jár röhögni.... Te tudod...

De szerintem próbáld magad elfoglalni valami értelmes dologgal vagy olyan jellegű kérdéseket olvasgass, ami valóban érdekel is. Ha meg ezen felül is ennyi felesleges időd van, őszintén írigyellek...

Amúgy én nem nagyon vagyok kíváncsi olyanok véleményére, javaslatára pl. szülés témakörban, akik azt nem élték át/ nem is tervezik. Nem hiszem hogy túl sok hasznos információval tudnának szolgálni...

2010. dec. 28. 09:38
 30/38 anonim válasza:
45%

9:38 Ugyan nem nekem válaszoltál így, de elmondom a véleményem. Tudod, a legfrissebb kérdések kinn vannak a főoldalon. És ha a főoldalon én olyat látok, ami rám igaz vagy engem is érdekel, akkor nem azt nézem, hogy milyen kategóriában van, hanem hogy rám is igaz. Mivel ezt a kérdést láttam a főoldalon, megnéztem, és leírtam a véleményem.

Ja, valaki írta, hogy ha pasi lennék hozzám jönne, mert ő is nagy állatbarát. Köszi, bóknak veszem! :) (nem kell félreérteni!)

2010. dec. 28. 09:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!