Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok?
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 09:40
Teljesen egyet értek veled!!!
Szerintem ez a lány, már eleget kapott a kioktatásból. Jó lenne ha végre a kérdésére is megkapná a választ :)
Illetve, tényleg nagyon sokan vannak úgy, hogy egy fizuból és gyesből nevelik a bébit...
A gumi nem 100%os. Akár hihető, akár hihetetlen is ez valakinek.(attól még ez tény)
A kérdésre pedig a válasz: minél hamarabb mond el! Előbb apukádnak hisz ő van vele nap mint nap. Ne várd, hogy örülni fog.. sőt, valószínűleg jól le fog tolni. Biztos elő fogja hozni az abortuszt, mint megoldást. Ha meg szeretnéd tartani, nem lesz egyszerű, de ha elveteted akkor sem. Ja és ne aggódj, ha igazán akarod, akkor ugyan úgy le tudsz majd érettségizni, (max egy kicsit később) tudsz majd tanulni. Mindenki riogat, hogy pfú nagyon nehéz lesz... Igen.:) az lesz, de nem megoldhatatlan. Az én példám kicsit eltér a tiédtől, de nem mondhatnám arra sem, hogy könnyű volt megoldani...:)
üdv. 23/L
Gratulálok a babához!
Sok boldogságot kívánok!
Szia.A nagylányommal aki már 7 éves én is 16 évesen estem teherbe.Ugyanezek voltak a terveim.Meg sem fordult a fejembe hogy elvetessem.Nehéz volt odaállni szüleim elé.De muszáj volt..Ha a barátod melletted áll és ugy érzitek hogy menni fog akkor én nagyon drukkolok.
Sok mindenkit el fogsz vesziteni,mert a korodbeliektől el fog térni az érdeklődési köröd,de mindent megér egy kicsi baba.De sose feledd hogy a kicsi kis gondd,a nagy annál nagyobb:DCsodálatosan szép,és nagyon mnehéz,.Én tudom hogy egy 16 éves is meg tudja csinálni azt amit egy 30 éves.Most 24 vagyok és igen,saját lakásom van,önállóan szereztem bár elváltam..:SAzota uj párom van és becsületesen élünk és adunk meg mindent a lányainknak.:DSok sikert neked.És ha tényleg szeretnéd ezt a picit akkor legyen ám merszed odaállni a szüleid leginkább apud elé:D:D
Köszönjük szépen!
:D már elmondtuk édesapámnak is. Nem volt annyira szőrnyű, mint gondoltam.:D
Sok boldogságot kívánok a babához!
Jah, és sztem a Te döntésed és jól döntöttél.Szakmád lehet gyerek mellett is (nem mintha sokra mennél vele M.O-n).
Egyébként az én anyukám 17 volt mikor én születtem és mái napig azt mondja, h nem bánta meg. Azóta nagymama is lett, mert a hugomnak 4 hónapos a kisfia és úgy néz ki, h a babacipőt mi is betehetjük a fa alá! :)
gratulálok neked hogy van erőd megtartani. Én 23 évesen a héten teszteltem pozitivat és nagyon örülünk. Bár itt együtt lakás is van már.
És mi is egy fizetésből és gyesből neveljük fel a babát....
sok szerencsét :)
Szia, sok boldogságot a babához:)
Voltatok már dokinál? hány hetes terhes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!