Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok?
"egy fizetésből és gyesből nem lehet babát nevelni, meg persze ott a rezsi is és a többi ami kell a babának. "
Ne haragudj, de szerintem nagyon sokan vagyunk így, hogy gyesból, és egy fizetésből nevelünk 1, vagy két gyereket....hogy máshogy??????
Ne támadjátok szegényt, védekeztek, és nem jött össze. Ez miért hihetetlen? Az óvszer, mint a többi fogamzásgátló sem 100 %-os hatékonyságú. És semmi köze ahhoz, hogy az ember 16, 20, vagy 40 évesen esik mellette teherbe. Én magam 32 vagyok, 8 éves a nagylányom, a kicsi 3 hónapos, és igen, óvszer mellett lettem teres! Csak tudom már használni, hiszen 10 éve ezzel védekezünk.
Kedves kérdező! Az a legjobb, amit tehetsz, hogy minél előbb odaállsz a szüleid elé, és mindent elmondasz nekik. Ha húzod az időt, azzal csak Te leszel egyre feszültebb, és az árt a picikének. Én nem gondolom hogy felelőtlen lennél, és hidd el, ha most haragudnak is a szüleid emiatt, a baba megbékíti őket. Boldog várakozást kívánok, és sok boldogságot a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!