Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
16/L a barátom 22. Mindenben mellettem áll nagyon szeretjük egymást.Meg akarom tartani a babát.
2010. dec. 14. 08:45
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Gondolhatod, hogy engem mennyire meglepett. SOHA nem csináltuk gumi nélkül!!!!!
2010. dec. 14. 09:22
 22/51 anonim ***** válasza:
87%
Ne támadjátok már szegényt. Nem ismerjük, nem tudjuk milyen a helyzete. Ha úgy gondolod, fel tudod, tudjátok nevelni a picit, tartsd meg. Nem tűnsz túl felelőtlen kis hülyének. Sokan fel tudják nevelni szeretetben a gyereket iskola mellett is. Sok gazdagnak inkább ne lenne gyereke...
2010. dec. 14. 09:23
 23/51 A kérdező kommentje:
09:23 köszi, hogy írtál. Nagyon félek az egésztől, de azt tudom, hogy mindent megfogok (fogunk) Neki adni.
2010. dec. 14. 09:26
 24/51 anonim ***** válasza:
91%

"egy fizetésből és gyesből nem lehet babát nevelni, meg persze ott a rezsi is és a többi ami kell a babának. "

Ne haragudj, de szerintem nagyon sokan vagyunk így, hogy gyesból, és egy fizetésből nevelünk 1, vagy két gyereket....hogy máshogy??????

Ne támadjátok szegényt, védekeztek, és nem jött össze. Ez miért hihetetlen? Az óvszer, mint a többi fogamzásgátló sem 100 %-os hatékonyságú. És semmi köze ahhoz, hogy az ember 16, 20, vagy 40 évesen esik mellette teherbe. Én magam 32 vagyok, 8 éves a nagylányom, a kicsi 3 hónapos, és igen, óvszer mellett lettem teres! Csak tudom már használni, hiszen 10 éve ezzel védekezünk.

Kedves kérdező! Az a legjobb, amit tehetsz, hogy minél előbb odaállsz a szüleid elé, és mindent elmondasz nekik. Ha húzod az időt, azzal csak Te leszel egyre feszültebb, és az árt a picikének. Én nem gondolom hogy felelőtlen lennél, és hidd el, ha most haragudnak is a szüleid emiatt, a baba megbékíti őket. Boldog várakozást kívánok, és sok boldogságot a babához!

2010. dec. 14. 09:40
 25/51 A kérdező kommentje:
09:40 köszönöm szépen, hogy írtál. Az, hogy Te is így estél teherbe kicsit megnyugtatott, hogy nem csak én jártam így. Tudnátok pár tanácsot adni, hogy mit tegyek a terhesség alatt, hogy a babám egészséges legyen. A szüléssel kapcsoltaban is jó lenne ha írnátok le tapasztalatokat.:$ Előre is köszönöm.
2010. dec. 14. 09:50
 26/51 anonim ***** válasza:
86%
Semmi extra: alkohol, dohányzás, túl fűszeres ételek kerülése,pozitív gondolkodás, és legyen idő pihenésre is. Ennyi legalább kell Neked, és a babának is. A vélemények megoszlanak a terhesvitaminnal kapcsolatban. Dokifüggő....sajnos ők azt a fajtát javasolják, amelyiknek a gyártójától utazásokat,és egyéb nyalánkságokat kapnak..anyagias a világ. Az én dokim szerint elég ha folsavat szed az ember, és mellette sok zöldséget-gyümölcsöt eszik. De erről majd úgyis beszél a dokid.
2010. dec. 14. 10:04
 27/51 anonim ***** válasza:
100%
A szüléssel kapcsolatban csak a császármetszést ismerem, mindkét lányom így született. Nekem nem okozott lelki törést, mint azt sokan mondják. Fel voltam készülve erre a lehetőségre is, azért nem érintett rosszul a dolog.Nem tudom milyen természetes úton szülni de szerény véleményem szerint mindegy hogy hol bújik ki az a kis élet, az a fontos, hogy nagyon szeressék! És persze hogy egészséges legyen! Még egy jótanács, de ezt fogadd meg kérlek!: NE NÉZZ SZÜLÉSVIDEÓKAT!!!!!!!!!
2010. dec. 14. 10:23
 28/51 A kérdező kommentje:
Mért ne?:P Nem rettentenek el az ilyen dolgok. A térdműtétemet is végig néztem. A szüléstől csak azért félek, mert nem szeretném, hogy bármi baja essen közbe a picimnek.
2010. dec. 14. 10:31
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudhatod, hogy könnyű-vagy ép nehéz szülésed lesz... ha megnézel néhány keményebb szülést, és elolvasol olyan szüléstörténeteket, ami hosszú, nehéz vajúdással jár, lehet hogy befolyásolja majd a Te szülésedet...fene tudja,jó az ha az ember felkészül arra, hogy fájni fog, nehéz lesz, de ne az jusson eszedbe amiket elolvastál-megnéztél. Ez lassíthatja, hátráltathatja a Te szülésed folyamatát. Azért a térdműtét más...ott szinte "egyformán zajlik " a dolog. De egy szülésnél nem lehet tudni meddig tart, milyen lesz a végkifejlet.
2010. dec. 14. 10:39
 30/51 anonim ***** válasza:
23%
Attól nem félsz, h hogy fogsz boldogulni az életben? Érettségi és minden végzettség nélkül?
2010. dec. 14. 11:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!