Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok?
Szerintem együtt mondjátok el a szüleidnek, ha a párod melletted van, akkor sokkal jobban ki tudsz állni magadért. Válassz egy nyugisabb napot, mondd meg nekik, hogy fontos dolgot akartok mondani, és közöld tényszerűen. Próbálj meg minél többször úgy fogalmazni, hogy ,,mi" és nem úgy, hogy ,,én". Pl gyereket várok helyett kisbabánk lesz. Ha eddig sem volt jó a kapcsolatotok szerintem ne várj nagy egymás nyakába borulást, örvendező nagyszülőket. Elég, ha elfogadják a tényeket, ti meg vigyázzatok, hogy a ti kapcsolatotok jobb legyen a gyereketekkel, mint a szüleidnek veled. Egyik védekezési módszer sem száz százalékos, nem kell senki előtt magyarázkodnod. Attól, hogy fiatal vagy lehetsz jó anya, ez nem kortól függ.
A várandósságról, szülésről, gyermeknevelésről sok fontos információt találhatsz a Kismama újságban v a honlapjukon. Az újság elég drága, de egyes könyvtárakban megtalálható, vagy ha lenyugodtak a kedélyek valaki előfizetheti neked karácsonyra.
Sok szerencsét, sok boldogságot.
Kedves utolsó, előtted lévő vagyok!
Hát lehet jobb lett volna nem világra jönni!
Számomra is hihetetlen, hogy lehet óvszer mellett teherbe esni. Félre ne érts, elhiszem, hogy így történt, de remélem, hogy én nem járok így, nemrég múlt egyéves a kislányom, egyenlőre nem szeretnénk kistestvért.
Egyébként nagyon abortusz-ellenes vagyok, nem tudom, miért nem a kérdésre válaszolnak, és mondják, hogy ne tartsd meg, de mindegy.
Mindenképp a barátoddal együtt mondjátok el, azt is, hogyan történt, vagyis hogy nem terveztétek, és védekeztetek, de mégis így alakult, és megtartjátok.
Orvosnál voltál már egyébként? Mert lehet, itt lenne az ideje.
Sok sikert kívánok nektek a továbbiakban!
A beszólogatásokra meg ne figyelj!
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!