Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
16/L a barátom 22. Mindenben mellettem áll nagyon szeretjük egymást.Meg akarom tartani a babát.
2010. dec. 14. 08:45
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
46%
szia,ha anyukáddal nem jo a kapcsolatod akkor miért félsz elmondani neki?
2010. dec. 14. 12:22
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
Emberek itt az volt a kérdés ,hogy hogyan mondja el a szüleinek.Nem az hogy megtartsa e vagy ,hogy miből neveli fel.A kérdésedre válaszolva szerintem akkor apukád elé álljatok oda mindketten mondjátok el ,hogy mi történt.Minnél elöbb ha haragudni is fog az elöbb utóbb el múlik.De ha késön szóltok akkor szerintem dühösebb lesz.
2010. dec. 14. 12:33
 33/51 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem együtt mondjátok el a szüleidnek, ha a párod melletted van, akkor sokkal jobban ki tudsz állni magadért. Válassz egy nyugisabb napot, mondd meg nekik, hogy fontos dolgot akartok mondani, és közöld tényszerűen. Próbálj meg minél többször úgy fogalmazni, hogy ,,mi" és nem úgy, hogy ,,én". Pl gyereket várok helyett kisbabánk lesz. Ha eddig sem volt jó a kapcsolatotok szerintem ne várj nagy egymás nyakába borulást, örvendező nagyszülőket. Elég, ha elfogadják a tényeket, ti meg vigyázzatok, hogy a ti kapcsolatotok jobb legyen a gyereketekkel, mint a szüleidnek veled. Egyik védekezési módszer sem száz százalékos, nem kell senki előtt magyarázkodnod. Attól, hogy fiatal vagy lehetsz jó anya, ez nem kortól függ.

A várandósságról, szülésről, gyermeknevelésről sok fontos információt találhatsz a Kismama újságban v a honlapjukon. Az újság elég drága, de egyes könyvtárakban megtalálható, vagy ha lenyugodtak a kedélyek valaki előfizetheti neked karácsonyra.

Sok szerencsét, sok boldogságot.

2010. dec. 14. 13:07
 34/51 anonim ***** válasza:
0%
Ne rontsd el az életed! Később meg bánhatod!!
2010. dec. 14. 15:08
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
15:08-as, mi lett volna, ha a te anyukádnak valaki ezt a tanácsot adja? Kérdező: tényleg álljatok a szüleitek elé, és mondjátok el. Ha megtartjátok, biztos segítségre szorultok. De aki fél attól, ezt hogy lehet megoldani, gondoljon arra: a gyerek nem csak 2-3-4 évre szól, amíg rossz helyzetben van az ember. Lesz jobb is.
2010. dec. 14. 16:21
 36/51 anonim ***** válasza:
0%

Kedves utolsó, előtted lévő vagyok!

Hát lehet jobb lett volna nem világra jönni!

2010. dec. 14. 19:56
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

Számomra is hihetetlen, hogy lehet óvszer mellett teherbe esni. Félre ne érts, elhiszem, hogy így történt, de remélem, hogy én nem járok így, nemrég múlt egyéves a kislányom, egyenlőre nem szeretnénk kistestvért.

Egyébként nagyon abortusz-ellenes vagyok, nem tudom, miért nem a kérdésre válaszolnak, és mondják, hogy ne tartsd meg, de mindegy.

Mindenképp a barátoddal együtt mondjátok el, azt is, hogyan történt, vagyis hogy nem terveztétek, és védekeztetek, de mégis így alakult, és megtartjátok.

Orvosnál voltál már egyébként? Mert lehet, itt lenne az ideje.

Sok sikert kívánok nektek a továbbiakban!

A beszólogatásokra meg ne figyelj!

22/L

2010. dec. 15. 22:43
 38/51 A kérdező kommentje:
Úgy volt, hogy barátnőm megadja egy jó doki számát. csak kiderült az orvosról, hogy... elég bunkó, durva, lekezelő, stb. Nem tudna nekem ajánlani valakit Szolnokon, Jászberényben vagy Hatvanban?
2010. dec. 15. 22:50
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok, sajnos pesti vagyok, így nem tudok érdemben segíteni, de biztos azt csinálnám a helyedben, hogy elmennék állami rendelőbe, SZTK-ba, ahova tartozol, és ott nőgyógyászatra. Így első körben. Attól függetlenül nem muszáj a továbbiakban oda járnod, csak kéne hogy lásson orvos, hogy igazolják a terhességed, és kiállítsák a papírokat. Mivel egy csomó vizsgálatra elküldenek majd, és azt úgyis ott végzik.
2010. dec. 15. 22:57
 40/51 A kérdező kommentje:
köszi szépen, hogy írtál.:$ az SZTK kizárt. Ott egy ismerős dolgozik. Aki a legismertebb pletykafészek erre felé:S
2010. dec. 15. 23:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!