Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
16/L a barátom 22. Mindenben mellettem áll nagyon szeretjük egymást.Meg akarom tartani a babát.2010. dec. 14. 08:45
11/51 anonim válasza:
mikor kellett volna megjönnie?
12/51 A kérdező kommentje:
2 hete. Sose késett még.
2010. dec. 14. 09:02
13/51 anonim válasza:
odaállsz elé és elmondod neki mi történt. egyszer úgyis túl kell esni rajta, akkor inkább előbb.
Lehet még orvoshoz is elkisér.
14/51 A kérdező kommentje:
Sajnos anyummal nem jó a viszonyunk, nem is él velünk. Édesapámnak meg nem nagyon merem elmondani.
2010. dec. 14. 09:05
15/51 anonim válasza:
pedig valakinek el kell mondanod?
hol fogtok lakni?hogy gondoltátok a baba nevelését? na és miből?
16/51 A kérdező kommentje:
Barátomék háza elég nagy, szóval ott mindeanyia elférünk. Az anyagi háttérrel nincs gond, ráadásul Ő is dolgozik.
2010. dec. 14. 09:11
17/51 anonim válasza:
gondolom a barátod szüleié a ház. Biiztos, hogy megengedik, hogy ott lakjatok? egy fizetésből és gyesből nem lehet babát nevelni, meg persze ott a rezsi is és a többi ami kell a babának.
Ne haragudj, de Babát akkor kell szülni, ha fel is tudjátok nevelni önerőből és nem a szülőkre támaszkodva.
18/51 A kérdező kommentje:
Nem fogunk a szülőkre támaszkodni.
2010. dec. 14. 09:15
19/51 anonim válasza:
na haragudj, de 16 évesen fogalmad sincs az életről, az árakról, és hogy mennyibe kerül egy baba, te tudod, de sajnálni fogom a babát.
szüleidnek mindenképp el kell mondanod
20/51 anonim válasza:
Ha rendesen védekeztetek gumival, és egyszer sem volt olyan, hogy "csak úgy bedugta egyszer kétszer", akkor tényleg nem értem, hogyan lehetsz terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!