Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit befolyásol az, ha valaki...

Mit befolyásol az, ha valaki görcsösen akarja a babócát?

Figyelt kérdés
Miért írja mindenki hogy ha valaki görcsösen próbálkozik a babával,akkor kevesebb az esély?Mit befolyásol az ha valaki görcsösen akarja a babócát?hiszen a biológiai folyamat ugyanaz.Nem?vagy ez is tudat alatti dolog?
2008. jan. 16. 11:07
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Pszichésen befolyásolod (blokkolod) a fogantatást a stresszelés miatt.

Fő a nyugalom!

Akkor érkezik a kis trónörökös amikor nem is számítassz rá!!! :)))

2008. jan. 16. 11:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van az előttem szólónak. Ez mindenkinél így van. Nekem is akkor jött össze, amikor nem számítottam rá.
2008. jan. 16. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:

A tv-ben láttam egyszer egy dokumentumfilmet erről, hogy a "negatív" gondolatok egyszerűen befolyásolják az agy bizonyos részének működését.

Egyszer valaki azt írta nekem, hogy olyan ez, mintha a főnököd ott állna melletted és a füledbe ordítaná, hogy csináld már meg a munkát!, és ettől nem hogy jobban haladsz vele, hanem inkább lelassulsz, vagy megállsz, mert mondjuk leblokkolsz, hibázol. (A főnök=görcsös akarás, munkavégzés=baba, te=szervezeted)

2008. jan. 16. 14:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a pozitiv gondolatok sokat segitenek.Én még csak november ota akartam babát,de akkor nem jött össze,de januárra igen,még csak 5 hetes vagyok.De én is agyaltam rajta sokat.Aztán ujévi fogadalom,nem ujévi fogadalom,mondtam ugy is olyan kerek ez 8as szám,baba lesz ebben az évben,és tessék:4 teszt is + lett.Remélem nem is lesz semmi probléma.De te is érezd jol magad a börödben,szeressétek egymást,és össze fog jönni!Sok sikert!!
2008. jan. 16. 16:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt befolyásolja, hogy ésszel próbálsz egy nem tudatos cselekvést összehozni. Kiszámolod, melyik nap, milyen helyeztben csináld, ettől a szerelmeskedés örömérzetét minimálisra viszed le. A lányok ezt még elviselik, de a fiúkat tönkreteszi, hogy parancsszóra csinálják. A társad érintése miatti spontán örömödből a cél eléréséhez szükséges eszközt csinálsz, ettől őszintétlenné válik. A biológia valóban ugyanaz. Évekig akartam gyereket, aztán rájöttem, hogy nem a babát akarom, hanem az exemet megváltoztatni, irántam a gyereken keresztül érzelmeket kierőltetni. Változtatás szerencsére nem ment, bezzeg a mostani párommal minden extra nélkül lesz gyerekünk, pedig nem is gondoltam, hogy egyáltalán anya leszek még az életben. A görcsös akarás egy állandó stresszhelyzetet okoz, talán megváltozik a pH-d is. Talán ennek a jele, hogy rajtam pl. régen nem habzott a szappan. A baba akkor jön, ha biztonságban érzi magát, ezt pedig stresszes anyukánál nem érzi, aki maga sem érzi biztonságban, a társától támogatva magát. Ne kínozd magad, szánd rá azt az egy-kétezer forintot, hogy pszichológussal vagy lelki dolgokhoz értővel beszélsz erről. Egy csomó mindent megtudnál magadról, helyre kerülne hogy mit is akarsz elérni és megnyugodnál. A falra másztam, ha mindentudó okoskodók "úgyis lesz babád" dolgokkal ráztak le a kérdéseimmel együtt, te is találd meg azt, aki akár a ki nem mondott kérdésedre választ ad. Ha testi bajotok nincs, akkor ez nem a nőgyógyászod lesz, az biztos és nem is meddőségi centrum. Úgyis lesz babád!! Üdv. 16 hetes kismami

2008. jan. 16. 17:36
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A túlzott akarás stresszt okoz. A szervezet természetesen blokkol, hiszen nem tartja alkalmasnak az állapotodat a reprodukcióra. Ezért van az, hogy háború idején, természeti katasztrófák idején az ember termékenysége minimálisra csökken, gyakran még a menstruáció is elmarad...
2008. jan. 16. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!