Van valakinek tanácsa, hogy mi segít? Hogy kell ezután nem "görcsösen" akarni teherbe esni?
Peteérésed idején legyetek együtt. Előtte egy hétig ne, hadd termelődjenek a kis katonák :)
Ha a peteérésed /vélhetően/ első napján, majd onnét számolva 2-3 naponta vagytok együtt, akkor sokat tettetek a babáért.
Én szedtem Elevitet, így feltöltődött a szervezetem olyan anyagokkal, amikre szükségünk van.
Ha együtt voltatok, tegyél a feneked alá párnát /magasabban legyen, mint a fejed/ és egy fél órán keresztül maradj úgy!
Ezek elég sablon szövegek, de nekünk másodszorra is így sikerült.
Első vagyok:
Azt sajnos nem tudom, hogy kell "nem görcsösen" akarni a babát. Szerintem én a padlón lennék, ha fél évig nem sikerülne /pedig annyi mindenen múlik..
Kitartást Nektek! És sok vitamin, kíméletes életmód.. :)
Ne teázz és ne gombázz.
Egyszerüen mondjátok azt hogy fél évre félre teszitek a gyerek programot, készüljetek valami másra. pl tervezzetek egy utazást, amire gyüjtögetni kell stb... Gondoljatok arra hogy ez a bizonyos dolog után majd elkezdesz hömérözni, meg konkrétan rá állni a babára.
nekünk ez segített. mi másfél évig akartunk babát., majd jött egy 2 hónap stresses munka + karácsony + utazások, arra gondoltam februárban megyek dokihoz, és egy 5 percesböl jött össze a bébink tavaly karikor.
Van olyan, hogy "ovulációs teszt". Ez kimutatja a peteérés pontos időpontját.
Ha jól tudom, hasonlóan kell használni, mint a terhességi tesztet.
Lehet, hogy mindig kicsúsztatok az időből, ezért nem sikerült.
Szia!
Én is barnáztam, mikor meg kellett volna jönnie :)
11 hetes kismama :)
Drukk, drukk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!