Miért nem érdemeljük már meg a várva várt babát!? Reménykeltő cikluson vagyok túl.
Ebben a ciklusban beágyazódás környékén nem gyenge menzeszgörcsöt éreztem,nem sokáig tartott de azért ez számomra elég meglepő volt sosem tapasztaltam ilyet.
Úgyhogy ez volt az ami a reményt elég rendesen megadta. De nem, velem jól kibabrált a testem! Miért kell ezt átélni nem is egy nőnek? Most nagyon frusztrált vagyok. Nem bőgtem azon hogy megjött,inkább dühös vagyok,hogy ezt az egész ciklust így kellett átélnem, mert nem csak a görcs hanem persze volt halvány rózsaszín krémes folyásom is még mensi előtti 2.vagy 3. napon ,mellem tegnaptól kezdett még jobban fájni úgy ,hogy azt hittem leszakad ,azaz még mindig,nem mérem a hőmet,és így az utolsó napokban estefelé a testem és a fejem csak úgy langalt,37,4 volt a hőemelkedésem,nem vagyok beteg. És ciklusaimban nem szokott ennyire felmenni a hőm. Erre hajnalban egy nap késéssel olyan erős hasfájásom volt ,amit már rég éltem át. Reggel persze kevés vérzés el is indult. Mondhatom nagyon elegem van..... 4 éve várom ,hogy ne jöjjön meg sosem voltak ilyen tüneteim ,és nem is voltam görcsös. De én úgy látom ezt érdemlem. Bocsánat a kitörésért ,de ezt muszáj kibeszélnem magamból. Úgyhogy kérdésem igazából nincs,de ha mégis jó lenne mások biztatását vagy pozitív történetét olvasni. Na most,hogy ezt leírtam most lenne sírhatnékom:(
4 év alatt nagyon kevés alkalommal estem ebbe a hibába amibe most ,hogy ennyire vártam a végén hogy mégse jöjjön meg.Meg le voltak kötve rendesen a gondolataink. Most igazából élesben bizakodva izgulva várjuk minden hónapban a kis trónörököst :) hátha. De persze azt gondoltam ,ha megjön keményebb leszek. Amúgy anyukámnak majdnem végig megvolt a menzesze mikor bátyámmal volt terhes,persze nem ugyanúgy mint rendesen. DE én nem gondolom ,hogy velem is így fog lenni.
Kérlek titeket ,hogy félreértés miatt ne vesszetek itt nekem össze.
Megbocsátok! :DDD
Egyébként a férjem tegnap volt ismételten sperma vizsgálaton és felajánlották az inszemet, mert ezekkel az eredményekkel biztosan sikerülne. De mi még szeretnénk várni, hátha sikerül spontán is.
Kedves kérdező, nagyon drukkolok! Már több pártól hallottam, hogy lombikra készültek és előtte sikerült spontán a baba. Úgyhogy csak pozitívan!
Már jobban vagyok,és hát eltelt sok idő már mióta nem védekezünk. De érdekes hogy most így hogy már tudom lombik lesz mégis lázadok mert én spontán babát akarok :D
Azaz még jobban lennék ha végre beindulna rendesen ez a mensi, de még szívózik.
Egyébként most jut eszembe ,hogy este lefekvéskor volt igen éles szúrásom jobb oldalon lent :S És most jutott eszembe mert megint éreztem kicsit. Ez aggaszt azért egy kicsit. Nehogy baj legyen...
Ne legyél elkeseredve. Mi is 1,5 éve várunk a babára és 1 év után kiderült nincs is normálisan peteérésem. Egy évig reménykedtem minden hónapban, most már tudom, hogy segítség nélkül nem megy. Ezt el kell fogadni. Tudod én nagyon becsülöm azokat az embereket, akik mindent megpróbálnak és mindent bevállalnak, hogy végre babájuk legyen. És nem kell a lombiktól idegenkedni, legyél büszke magadra, hogy végig csinálod és ennyi áldozatot hozol azért, hogy felnevelhess egy kis manót!
Következő hónapban nekem is gyógyszert kell szednem, hátha úgy sikerül. Én ettől úgy megnyugodtam, hogy csak arra várok, hogy megjöjjön végre és belevágjunk:) Olyan szinten nem érdekel mi lesz addig, hogy ebben a hónapban már apához sem volt kedvem, talán kétszer voltunk együtt egész hónapban. Szándékosan csináltam, nem akarok megint izgulni, hogy sikerült-e. Így tudom, hogy esély sincs rá és kész. De nagyon várom a következő hónapot és reménykedek, hogy összejön és nem érdekel, hogy segítség kell hozzá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!