Mi a francnak a terhességi teszt? Ti értitek ezt?
Figyelt kérdés
Több mint egy hónapja kimaradt.Fájdogált a hasam.Elmentem dokihoz.Mondtam neki terhes nem vagyok.Megvizsgált.Csinált ultrahangot,azzal kezdte vékony a méhnyálkahártya 2 mm.Nem lát terhességet.Látott 2 cm bevérzést a petefészekben,és van 4 cm myoma a a méhfalon kívül.
Nem írt gyógyszert sem.Se vérvétel.Semmi.Annyit mondott,2 hét múlva csináljak még terhességi tesztet.Mondom magamban...heee??Diagnózis Szekunder Amennorhea
tegnap 16:57
1/3 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Ráadásul még azt se mondhatni, hogy most lenne peteérés, vagy ilyesmi. Nem is értem.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát..akkor..egy véleményen vagyunk.Én is így gondolom.Nem is értem..esetleg a bevérzéssel kellett volna foglalkozni nem..?bár azt nem tudom mit is jelent.. vagy mitől lehet..el is felejtettem kérdezni tőle.
tegnap 19:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!