Ez most mit jelenthet?
Dec 15-én kellett volna megjönnie.De kimaradt.Kb 23-4 naposak a ciklusaim.Elvileg kb ma vagy holnap a napokban kéne eredetileg újra rendesen megjönnie.Terhességi tesztek negatívok voltak,de nekem amúgy sem mutatta ki soha a vizelet.
Az előbb csináltam egy lh tesztet.Akkor most lesz mêg csak ovum?
Semmit, Lh mindig van a szervezetben.
Voltál már terhes, vagy hogy érted, hogy sosem mutattaki vizeletteszt?
Csak a vérvizsgálat mutatta ki a terhességet.Most is negatív.Viszont még sohasem maradt ki a menstruációm terhességnél sem.Ezt az lh tesztet csak azért kérdeztem,mert tán 2 x csináltam már régen de mindíg csak 1 csík volt rajta.
Köszi a választ.
Ha nem tudod, hogy nem választódik ki Hcg a vizeletedbe, akkor miért tesztelsz??? De akkor az LH-nak sincs jó eséllyel értelme. Pláne úgy, hogy eddig 3x csináltál életedben.
Ha gyanítod, hogy terhes vagy, menj vérvizsgálatra.
De a menstruáció kimaradásának 1001 oka lehet...
Pff..elmeroggyantak..biztos ti vagytok akiknek hazudni fogok..
1 nem mondtam hogy rendes menstruáció volt..
2 Igen csak a vérvétel mutatta ki
3 Én nem mondtam egy szóval sem hogy terhes vagyok!
Részemről a téma off!
Szia!
Ha 23-4 naposak a ciklusaid és elvileg ma vagy holnap kéne, hogy megjöjjön, akkor eleve nem most ovulálsz szerintem. Esélyesebb, hogy holnap meg fog jönni. Ha nem mutatja ki a hcg-t a vizeleted és megvolt a havid nem normál mennyiségben végig a terhesség alatt ami ritka, de azért nem fehér holló, ahogy azt sokan gondolják. Na szóval, ha úgy érzed akkor marad a vérvizsgálat az tuti kimutatja.
Az egy db lh-teszt az önmagában nem segít megmutatni mivel alapjáraton van mindig a szervezetedben. Folyamatosan kb ugyan abban az időben csináld kb 1-2 héten keresztül. Úgy már látszani fog, hogy erősödik vagy nem. 2-3 nap mikor erősebb aztán elhalványul, de nem tűnik el teljesen.
Esetleg figyeld meg ovuláció idején a hüvely váladékot. Babatervezésnél az is sokat tud segiteni.
A te esetedben kb ahogy megjön a havid és múlik el már az ovuláció kellene, hogy kezdődjön és úgy durván két hét múlva lenne a beágyazódás. Nagyjából egy héttel a havid elött.
Viszont ha mindig megjött a havid a terhesség ideje alatt végig. Gondolom nem olyan mennyiségben mint normál menstruáció alatt hanem inkább pecsételésként. Ergo ha holnap meg is jön és a napokban csak pecsételést tapasztalsz, akkor az a te esetben jelentheti, hogy terhesség állhat fent. Persze csak ha minden hónapban amúgy rendes mennyiségű a vérzés nem csak pecsételéses.
Ha meg akarsz tutira bizonyosodni inkább vérvizsgálatra menj el.
Amennyiben rendesen megjön a havid és nem áll fent terhesség figyelgesd a jeleket, nyák akár lh teszt, de rögtön onnantól ahogy kezd elmúlni a havid mert a rövid ciklusod miatt kb tényleg havi után kellene, hogy kezdődjön. Nagyjábol 20-23 között lenne a következő beágyazódás és 31.körül már tesztelhetnél vagyis neked a vérvizsgálat.
Drukkolok, hogy sikerüljön a baba!
Végre..köszi a kérdésemre válaszoltál..
A te esetedben kb ahogy megjön a havid és múlik el már az ovuláció kellene, hogy kezdődjön és úgy durván két hét múlva lenne a beágyazódás. Nagyjából egy héttel a havid elött.
Ez pontosan így van..
Nem értettem,hogy nem jött meg decemberben,és még most lenne majd ovu..Mindenképp megyek dokihoz.Köszi mégegyszer a normális választ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!