Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez most mit jelenthet?

Ez most mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Dec 15-én kellett volna megjönnie.De kimaradt.Kb 23-4 naposak a ciklusaim.Elvileg kb ma vagy holnap a napokban kéne eredetileg újra rendesen megjönnie.Terhességi tesztek negatívok voltak,de nekem amúgy sem mutatta ki soha a vizelet.

Az előbb csináltam egy lh tesztet.Akkor most lesz mêg csak ovum?

[link]

tegnapelőtt 11:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%

Az lh teszted egyébként nem pozi, a tesztcsík halványabb.

Menj vérvizsgálatra. Az a biztos :)

tegnapelőtt 14:30
 12/20 A kérdező kommentje:
Már írtam is,hogy nem jóstesztként csináltam.Nem is reggeli elsőből készült.Azt hittem ovum lesz tán,mert hogy van csík.Mivel régebben pár ilyet,naptár szerinti ovuhoz kőzeledve ellőttem.De azokon mindíg csak egy csík volt.igen megyek mindenképp dokihoz,kivizsgáltatom magam.Köszi :)
tegnapelőtt 15:17
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

#12 az ovulacios teszten mindig kettő csík van.

Akkor van ovulacios ha a teszt csík erősebb mint a kontroll csík.

Nincs olyan, hogy egy ovulacios teszten csak egy csík van.

tegnapelőtt 20:00
 14/20 A kérdező kommentje:

Tudom hogy működik az lh teszt..Nekem soha nem látszott rajta 2 csík..Csak a kontroll csíkot láttam..vagy láthatatlan halvány volt..

Na mindegy..nem is ez itt most a lényeg.

tegnapelőtt 20:28
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy te magad tudod, hogy nem lehet pozitív hcg teszted. Tehát innentől felesleges rákölteni.

Sajnos ez egy genetikai rendellenesség ami miatt a vizeletedbe nem választódik ki.

Lehet az lh-val is vannak ilyen gondjaid, de, ha ovu gyanú miatt csináltad, akkor is negatív az a teszt.

Mivel nálad nem lehetséges hcg tesztet végezni, terhességi gyanúnál mindneképp automatikusnak kéne nálad lennie, hogy elmész egy vérvételre.

Az, hogy most pozitív közeli az lh teszt, nem jelenti azt, hogy pl holnap ovud lesz. Az LH állandóan ingadozik, de nekem pl van, hogy mensi előtti nap olyan, mint a tied, máskor meg hómező mensi előtt.

Első babával pozitív volt az lh teszt is, mikor a hcg is az volt. Második babánál meg hómező lett az lh teszt, hiába volt pozi a hcg. Tehát még itt sem segít az LH teszt se jós tesztként se sehogy.

LH teszt pl még akkor szokott negatív maradni, ha nincs ovu, vagy érzékenyebb tesztet kell alkalmazni. De így vaktában ellőni, mikor késik a mensi... totálisan értelmetlen.

Menj vérvételre, ha negatív a hcg eredmény, akkor csak várd meg míg megjön a következő mensi, ha az sem jelentkezik, akkor irány a doki.

tegnapelőtt 20:34
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszi.Holnap kéne,legkésőbb a héten meg kéne jönnie.Ezt még megvárom.Mindenképp megyek orvoshoz,akkor is ha megjön,ha nem akkor is.
tegnapelőtt 21:27
 17/20 anonim ***** válasza:
Minek?
tegnapelőtt 21:38
 18/20 A kérdező kommentje:
Mit minek?Ha az a kérdés minek kéne meg jönnie..akkor a menstruációnak.Ha pedig minek megyek orvoshoz,akkor vizsgálatra,hogy mitől maradhatott ki egy menstruáció..bármi lehet,akár hormon,akár szervi elváltozás is lehet.
tegnapelőtt 21:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy 1x kimaradt a menstruációd, nem fog épeszű orvos foglalkozni.
tegnapelőtt 21:56
 20/20 A kérdező kommentje:
Fog.Egy rutin vizsgálat stb nem árt.Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat,és a jó tanácsokat! :)
tegnapelőtt 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!