Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a vizeletem nagyon vizes...

Ha a vizeletem nagyon vizes (átlátszó), mutathat tévesen negatívat a terhességi teszt?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert a HCG kimutatásához koncentrált vizelet kell. Ezért is ajánlott reggeli első vizelettel tesztelni.
tegnapelőtt 15:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ hol tartasz a ciklusban. Mensi elmaradását már a híg vizeletben is pozi lesz
tegnapelőtt 15:59
 3/11 A kérdező kommentje:
31-én kellett volna megjönnie, de még mindig késik.
tegnapelőtt 16:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem vagy terhes!
tegnapelőtt 16:29
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írták. Késésnél már mindegy, mindenképp pozi kell legyen.

Nem vagy terhes, sajnálom.

tegnapelőtt 18:06
 6/11 anonim ***** válasza:
82%

Inkabb az a lenyeg,hogy mikor volt a peteeresed. Onnantol szamitva max (nagyon max,de mar a 10. napon eldől)14 napra rá,ha fejreallsz is pozitivnak kell lennie.

Ha esetleg kesobb volt ovud,akkor a mensid is kesobb jon meg,hisz a lutealis fix 12-16 nap(egyenenkent eltero)

tegnapelőtt 19:31
 7/11 A kérdező kommentje:
A menstruációs naptár szerint 12-18-a között ovuláltam. 20-án történt egy kis baleset és 21-én esemény utáni tablettát vettem be, bár a barátom nem ment el, de a biztonság kedvéért. Tudom, hogy így kicsi esély van a terhességre , de aggaszt, hogy még mindig nem jött meg, korábban is vettem már be esemény utánit de sosem okozott változást a ciklusomban.
tegnapelőtt 19:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az esemény utáni kvartett ve a cuklusod az egy hormon bomba
tegnapelőtt 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
71%

Máskor a megjegyzésbe fejtsd akkor kiyhogy erről van szó,és aszerint válaszolunk,plusz a kategória sem megfelelő. Itt babára vágyók vannak,így eszerint válaszoltunk,ha próbálkoztok,akkor mire figyelj stb.

Esemény utáninál meg kellett jöjjön a tisztulásos,megvonásos vérzés, ez megtörtént?

Ha igen,akkor onnantól új ciklusban vagy. Ha nem,akkor az baj,mert annak a gyógyszernek az a lényege,hogy ad egy hormonlöketet,minek hatására leválik a méhnyálkahártya.

tegnapelőtt 20:37
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem, nem jött meg.
tegnapelőtt 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!